ro
 
Sâmbătă, 06. Iulie 2024.

Știri

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe caută coleg la Compartimentul Relaţii cu Publicul
05.10.2016

Compartimentul de Relații cu Publicul constituie interfața Primăriei, locul de întâlnire a locuitorilor cu administrația publică locală. Drept urmare, Compartimentul așteaptă candidatura persoanelor amabile și tolerante cu abilități bune de comunicare, care doresc să-și asume rolul de mediator între locuitori și Primărie, respectiv să asiste locuitorii în treburile administrative.

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe asigură posibilitatea înregistrării gratuite în evidenţele de cadastru şi carte funciară
04.10.2016

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe anunţă participarea la Programul Naţional de Cadastru şi Carte Funciară 2015 – 2023. Prin acest program se asigură posibilitatea înregistrării gratuite în evidenţele de cadastru şi carte funciară a terenurilor extravilane, în Sfântu Gheorghe referindu-se la parcelele nr.250, 259 și 265, aflate pe terenul extravilan denumit Câmpul Frumos.

Recital cameral susținut de Cvartetul Brassai
03.10.2016

Cvartetul Brassai al Operei Maghiare din Cluj-Napoca va susține marți, 4 octombrie, de la ora 19, la sala Bartók a Muzeului Național Secuiesc, un concert de muzică de  cameră cu titlul „Bartók şi epoca sa”. Intrarea va fi liberă.

Târgul de Toamnă creează atmosferă familială în centrul orașului
29.09.2016

În primul week-end din luna octombrie, putem să ne pregătim de Târgul de Toamnă, structura căruia este construită pe dansuri, povești și cântece populare, iar pe lângă târgul meșteșugarilor și al producătorilor tradiționali, programul este îmbogățit cu o ofertă foarte bogată și variată de folclor. În cadrul Târgului de Toamnă organizat la Sfântu Gheorghe, în perioada 30 septembrie – 2 octombrie, oferta de produse este asigurată de producători tradiționali din Ținutul Secuiesc, și asemenea anilor precedenți, evenimentul este organizat în așa fel, încât toată lumea, de la mic la mare, să se regăsească și să se bucure de programele oferite.

S-a înființat un nou birou în cadrul Primăriei Sfântu Gheorghe. Se caută colegi pentru întreţinerea spațiilor publice și a utilităților publice
29.09.2016

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe a înființat un nou birou în cadrul Primăriei cu scopul de a acorda o atenție sporită spațiilor publice și a funcționării potrivite a utilităților publice, respectiv de a interveni mai rapid și mai eficient în cazul eventualelor probleme.

Se poate aplica la primele funcții publice de conducere vacante la Primăria Sfântu Gheorghe!
29.09.2016

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe a înființat o nouă direcție în cadrul Primăriei, numită Direcția Tehnică şi Monitorizare societăți comerciale subordonate şi servicii publice. Direcția, cu cele două birouri subordonate, numite Biroul de Dezvoltare, Investiţii și Biroul pentru monitorizare societăți comerciale şi servicii comunitare de utilităţi publice au scopul de a acorda o atenție sporită spațiilor publice și a funcționării potrivite a utilităților publice, respectiv de a interveni mai rapid și mai eficient în cazul eventualelor probleme.

Programul târgului de toamnă în acest an
28.09.2016

Târg de toamnă 30 septembrie – 2 octombrie

Vineri, 30 septembrie

19:00–19:30 Ziua basmului popular maghiar: povestește Luzsi Margó / scenă
20:00–21:30 Concert formația Csík (Ungaria) / scenă
22:00    Club folk / Hostel Beer Pub

Anunţ public – Program prelungit
28.09.2016

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe aduce la cunoştinţa locuitorilor că în data de 29 şi 30 septembrie 2016, Direcţia Finanţe Publice Municipale (Str. Oltului nr. 2) va lucra cu program prelungit, astfel locuitorii pot să-şi achite taxele şi impozitele locale între orele 8:00-18:00. Termenul de plată a impozitelor şi taxelor locale pe semestrul II a anului 2016 este 30 septembrie 2016.