ro
 
Duminică, 07. Iulie 2024.

Duminică se deschide patinoarul de lângă Arena Sepsi

08.02.2018

Patinoarul Academiei de Hochei din Ținutul Secuiesc de lângă Arena Sepsi își va deschide porțile pentru hocheiști și orășeni duminică, la 11 februarie 2018. Inaugurarea oficială va avea loc la ora 11, iar acei locuitori care vor participa la jocul Facebook al Primăriei, vor avea șansa de a încerca patinoarul între orele 9.30-10.30 înaintea deschiderii oficiale. 

  

Ceremonia de inaugurare va începe la ora 11 dimineața cu discursuri inaugurale, după care venerabilul canonic Szabó Lajos binecuvântează patinoarul. Corul de elevi din Colegiul Național Székely Mikó va contribui la programul ceremonial. Evenimentul festiv va continua cu programe de sport: între orele 12.00 și 17.00 se vor prezenta micii hocheiști, echipele din categoriile U8-U10 vor juca în cadrul Cupei Sepsi și de la ora 17.30 echipa de tineret ”Királypingvinek” va juca împotriva echipei U14 a clubului Felcsík SK.

  

Programul de funcționare al patinoarului va fi anunțat în curând. Deocamdată, începând cu luni, 12 februarie, vor începe cursurile de patinaj din cadrul programului Inițiere în sport pentru copii înscrişi în grupa mare din grădiniţă, respectiv clasele pregătitoare şi clasa I-a, și se vor ține antrenamente de hochei. Patinoarul va fi deschis în curând publicului mare, finalizarea orarului pentru patinaj public este încă în curs de desfășurare. Lucrările de instalare ale balonului presostatic care acoperă patinoarul au fost terminate, patinoarul funcționează, dar încă se desfășoară câteva lucrări de amenajare a teritoriului în jurul patinoarului.

 

Organizatorii evenimentului, Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe, Academia de Hochei din Ținutul Secuiesc, Sepsi Rekreativ și H.C. ”Királypingvinek” îi așteaptă cu drag pe toți cei interesați!

Organizatorii invită orășenii și cei din împrejurimi la un joc pe Facebook. În cadrul jocului de pe pagina de Facebook a Primăriei, trebuie doar să dați like la postarea respectivă, să numiţi (tag) într-un comentariu un prieten cu care v-ați duce la patinaj la patinoarul nou de lângă Arena Sepsi. Dintre cei care comentează se vor alege 20 de persoane norocoase prin tragere la sorți, iar aceste persoane vor primi câte două bilete de intrare pentru a încerca noul patinoar acoperit al orașului Sfântu Gheorghe duminica între orele 9.30 și 10.30, adică înainte de ceremonia inaugurală, când nu va fi nimeni pe patinoar în afara lor. Tragerea la sorţi va avea loc vineri (9 februarie) la ora 16:00!



 

Sâmbătă se deschide noul complex sportiv din cartierul Ciucului
28.06.2024

Asociația Grup de Acțiune Locală „Sepsi” îi invită pe locuitorii Cartierului Ciucului și ai altor cartiere din oraș la un eveniment de inaugurare a terenului de sport din Cartierul Ciucului, sâmbătă, 29 iunie începând de la ora 10.

Restricţii de circulaţie vineri seara pentru concursul de alergare Sepsi Inst. Run
19.06.2024

Şoferii sunt rugaţi să respecte indicaţiile poliţiştilor şi voluntarilor care vor fi pe traseu

A doua ediţie a Festivalului de muzică clasică la Sfântu Gheorghe
18.06.2024

După succesul neașteptat de mare al primei ediții de anul trecut, Festivalul de muzică clasică SepsiClassic revine între 4 și 7 iulie 2024 cu o nouă ediție, cu un program bogat și variat.

Continuă acţiunea de prindere a câinilor vagabonzi până la sfârșitul lunii iunie
13.06.2024

Începând din ultimele zile ale lunii mai, personalul Adăpostului de câini din Câmpul Frumos a căutat intensiv câinii vagabonzi în fiecare cartier din Sfântu Gheorghe, zilnic între orele 10-15.

Roboți și alte invenții interesante la expoziția de Ziua Inventatorilor Maghiari
10.06.2024

Cu ocazia Zilei Inventatorilor Maghiari, Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe și Asociația pentru Patrimoniul Telecomunicațiilor din Ținutul Secuiesc organizează pentru a treia oară o expoziție interactivă, care va fi deschisă publicului în perioada 13–15 iunie.