ro
 
Luni, 25. Septembrie 2023.

Știri

Încă un urs agresiv a fost recoltat la Sfântu Gheorghe
21.09.2023

Primarul Antal Árpád va transmite o scrisoarea preşedintei Comisiei Europene cu privire la problema urșilor din zona noastră.

Campanie de strângere de semnături pentru steagul municipiului Sfântu Gheorghe
21.09.2023

Ne-am putea afirma drepturile dacă ne-am uni forțele

Eva FilmMakers Fest – Ediția a 3-a
19.09.2023

În perioada 22-28 septembrie, la Sf. Gheorghe, va avea loc cea de-a treia ediție a festivalului Eva FilmMakers Fest, primul festival de film din țară dedicat exclusiv femeilor regizor.

Micro lumi, maxi impulsuri: a 9-a ediție a festivalului pulzArt
19.09.2023

Cea de-a 9-a ediție a festivalului de arte contemporane pulzArt a adus totul sub aceeași dimensiune. „Floarea Soarelui" s-a întâlnit cu un show de dans cu focul, soliștilor de la Corul Bărbătesc „Sfântul Efrem” le-au răspuns Pensulele vorbărețe, modelele brodate pe pânză au dialogat cu munca invizibilă de spălare a cearșafurilor, scrisul creativ cu atelierul de sunet, versul liber cu teatrul, și toate au intrat în dialog cu publicul.

 

Piese consacrate, spectacole invitate, dar și premiere de neratat: începe o nouă stagiune a teatrelor din Sfântu Gheorghe!
13.09.2023

Din septembrie, puteți urmări producții din repertoriul noii stagiuni a teatrelor din Sfântu Gheorghe, care și în acest an aduc în fața publicului atât spectacole proprii, cât și spectacole invitate de la teatre importante din țară și din străinătate.

Programul „Iniţiere în sport” continuă și în acest an școlar
13.09.2023

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe împreună cu Asociația Sportivă Pinguinii Regali continuă din luna octombrie programul „Iniţiere în sport”, având ca scop inițierea elevilor din grupele mari de grădiniţă și din clasele primare din toate școlile din oraș.

Lumi individuale și experiențe comunitare la cea de-a 9-a ediție pulzArt
13.09.2023

Cea de-a 9-a ediție a festivalului de arte contemporane pulzArt începe joi, 14 septembrie, aducând la Sfântu Gheorghe timp de patru zile o selecție de delicii muzicale, întâlniri literare de actualitate, ateliere comunitare și instalații publice care provoacă la reflecție și depășesc limitele.