ro
 
Sâmbătă, 06. Iulie 2024.

Știri

Trebuie plantată sămânța iubirii față de sunet
21.11.2016

Oferta sezonului de concerte din acest an în Sfântu Gheorghe se extinde cu o serie de concerte lecții destinată copiilor. Ideea seriei de concerte lecții îi aparține unei personalități determinante din mediul muzicii clasice din Transilvania: muzicianul și pedagogului muzical dr. Filip Ignác. Scopul programului este stârnirea interesului generației tinere față de muzica clasică, descoperirea în comun a influenței pozitive a experienței muzicale asupra personalității, precum și educarea viitorului public de muzică clasică.

Bijuterii muzicale din partea Filarmonicii de Stat Târgu Mureș
21.11.2016

Cel de-al doilea concert simfonic al sezonului de concerte din acest an este oferit de Filarmonica de Stat din Târgu Mureș, ce va avea loc vineri, 25 noiembrie de la orele 19 în sala mare din Teatrul Tamási Áron. Dirijor: Franz Lamprecht (Germania).

 La doi pași de o adevărată experiență cinematografică
18.11.2016

După o pregătire îndelungată, o serie de proceduri şi evenimente neprevăzute, în final, s-a predat Cinematograful Arta din Sfântu Gheorghe. Clădirea renovată include 2 săli de cinema şi sala studio a Teatrului ”Andrei Mureşanu”.

Aprinderea comună a lumânării în prima duminică a Adventului
17.11.2016

Începând cu 2011, în prima duminică  de Advent a fiecărui an se aprind luminile festive și orașul se învăluie într-o atmosferă de sărbătoare.

Se lansează Săptămâna Designului
17.11.2016

La Sfântu Gheorghe, săptămâna viitoare rolul principal va aparţine designului. În cadrul evenimentului care se va desfăşura în perioada 21–27 noiembrie, se vor derula numeroase expoziții, discuţii profesionale, workshop-uri şi, continuând tradiţia de anul trecut, şi anul acesta Săptămâna Designului va cuprinde parade de modă, târg de design şi un program de divertisment muzical.

Un birou judeţean de informare turistică se deschide la Sfântu Gheorghe
15.11.2016

În primăvara anului viitor, Asociaţia pentru Dezvoltarea Turismului în judeţul Covasna va deschide un birou de informare turistică în locul fostei Art Galery. această parte a clădirii a fost preluată deja, în mod oficial, de către asociaţie de la Primăria municipiului Sfântu Gheorghe.

Invitație la târgul de Crăciun 2016
15.11.2016

Târgul de Crăciun din acest an se înnoieşte!


Mai mulţi comercianţi, mai multe produse unice şi delicatese culinare îi aşteaptă pe toţi cei care între 16-24 decembrie vor vizita târgul de Crăciun din municipiul Sfântu Gheorghe.

Direcţia Finanţelor Publice este în căutare de noi colegi
08.11.2016

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe organizează concurs pentru ocuparea funcţiilor publice de execuţie în cadrul Direcţiei Finanţelor Publice.