ro
 
Sâmbătă, 06. Iulie 2024.

Știri

Anunţ! S-a modificat data de începere a Târgului de Crăciun
13.12.2016

Informăm toţi vizitatorii că datorită unor motive obiective, data de începere a Târgului de Crăciun anunţată iniţial pe data de 16 decembrie se modifică la 17 decembrie, sâmbătă, ora 12. Vă mulţumim pentru înţelegere.

Panouri de baschet pentru următoarea generație de baschetbaliști!
13.12.2016

Scopul activităţii Fundaţiei Comunitare Covasna, din septembrie 2015, intitulată ”Pedalează pentru un scop bun!” realizată împreună cu Primăria Sfântu Gheorghe, a fost amplasarea de panouri de baschet în diferite cartiere ale oraşului.

 Modificări ale regulamentelor privind locurile de parcare rezidențiale
13.12.2016

În baza evidenţelor Direcţiei Finanţelor Publice Locale privind plata taxelor de parcare pentru anul viitor, pe data de 29 noiembrie, Municipalitatea Sfântu Gheorghe a trimis o scrisoare de notificare către cei 411 persoane în cauză.

Gang Rehab – reabilitarea trecerilor de sub blocuri la Sfântu Gheorghe
13.12.2016

Proiectul artistic și de înfrumusețare a orașului, început în vara acestui an, se apropie la sfârșit. Proiectul Gang Rehab, co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național are scopul ca aceste ganguri neglijate de decenii să fie reabilitate, să primească o nouă imagine prin intermediul artelor vizuale. În acest sens, inițiatorul proiectului, Casa de Cultură ” Kónya Ádám” a anunțat un apel deschis de decorare a gangurilor pentru artiștii vizuali din țară și din străinătate.

Seară de vals și polka
12.12.2016

Filarmonica Brașov susține cel de-al treilea concert din sezonul actual de muzică simfonică din Sfântu Gheorghe, având în program valsuri și polka. Concertul simfonic dedicat Sărbătorilor de Crăciun va avea loc vineri, 16 decembrie de la orele 19.00 în Sala mare a Teatrului „Tamási Áron”. Dirijor: Iulian Rusu, șef serviciu artistic al filarmonicii.

 Șase elevi au primit Bursa Sfântu Gheorghe
09.12.2016

Ca și în anul 2013, datorită diferenței de câteva zecimi, comisia de acordare a Burselor Sfântu Gheorghe a hotărât să acorde premiul, inițial menit pentru 5 elevi, la 6 elevi.

Ultimele ajustări pentru Târgul de Crăciun
09.12.2016

Între 16 și 24 decembrie în Piața Centrală din Sfântu Gheorghe va avea loc Târgul de Crăciun, în organizarea Primăriei Municipiului Sfântu Gheorghe și Casei de Cultură Kónya Ádám. Târgul se anunță a fi un adevărat eveniment de comunitate, oferind produse arătoase, de calitate, gustări apetisante și momente muzicale de sezon.

Întreruperi de curent electric la Sfântu Gheorghe, miercuri, 7 decembrie
06.12.2016

Comunicat de presă Electrica SA

Din cauza unor lucrări la reţelele electrice, următoarele localităţi / străzi vor fi întrerupte de la alimentarea cu energie electrică: