ro
 
Sâmbătă, 06. Iulie 2024.

Știri

Se pot solicita din nou Bursele Sfântu Gheorghe
04.11.2016

Începând cu anul 2010, Consiliul Local al municipiului Sfântu Gheorghe anunţă în fiecare an acordarea Burselor Sfântu Gheorghe acelor elevi din anii terminali, care pe parcursul liceului au obţinut rezultate deosebite la învăţătură.


 

4 posturi vacante în Biroul Contabilitate
04.11.2016

Biroul Contabilitate din cadrul Primăriei municipiului Sfântu Gheorghe organizează concurs pentru ocuparea a 4 posturi în funcții publice. Biroul Contabilitate din cadrul Primăriei municipiului Sfântu Gheorghe este responsabil pentru elaborarea și execuția bugetului, cât și pentru contabilitatea proiectelor lansate de Primărie. Biroul cu o atmosferă plăcută și veselă este în căutare de colegi care aspiră la dezvoltarea profesională și care își găsesc ușor drumul în lumea numerelor.

Expoziție multimedia despre istoria orașului Sfântu Gheorghe la Casa cu Arcade
04.11.2016

Expoziţia permanentă, aflată la subsolul Casei cu Arcade, îşi aşteaptă vizitatorii cu un film de scurt metraj, care prezintă istoria oraşului de 100 de ani, cu fotografii de epocă şi videouri compilate din fotografii.

Și tinerii aflați la început de carieră pot candida la posturi vacante la Compartimentul de Achiziții Publice
03.11.2016

Compartimentul de Achiziții Publice din cadrul Primăriei municipiului Sfântu Gheorghe organizează concurs pentru ocuparea a 2 funcții publice de execuție. Compartimentul de Achiziții Publice este responsabil de achiziția mijloacelor fixe, a serviciilor și a produselor din patrimoniul unității, realizate prin sistemul electronic de achiziții publice. Având în vedere amploarea achizițiilor, Compartimentul de Achiziție Publică așteaptă candidatura persoanelor deschise, curioase și dispuse să învețe.

Noul punct de colectare deșeuri electrice și electronice a primăriei Sfântu Gheorghe stă la dispoziția oricui
03.11.2016

La iniţiativa viceprimarului Tóth-Birtan Csaba, aparatul de colectare a deşeurilor, amplasat la subsolul Primăriei, poate fi utilizat atât de către angajaţii primăriei cât şi de către locuitorii oraşului.
 

Orbán-Barra Gábor și-a cucerit cel de-al doilea record mondial de trial bike
01.11.2016

Sportivul de sporturi extreme, care în 2014 a dobândit recordul mondial la mersul cu bicicleta cu spatele și săritura cu bicileta într-o roată, anul acesta a stabilit din nou un nou record mondial la săritura pe o singură roată cu bicicleta.
În 2014, acest ultim record fusese doborât.

Dub requiem de ziua morților
01.11.2016

Simo Lakatos Barna (compozitor, muzică electronică), Fekete Lovas Zsolt (percuție), Dobricza Szilamér (chitară), Sánta J. Botond (sculptor) vor susține o performanță requiem de ziua morților marți, 1 noiembrie de la orele 22 în vestibulul Teatrului Tamási Áron.

Anunţ de informare: Programul cu publicul cu ocazia zilei de 1 noiembrie
31.10.2016

La data de 1 Noiembrie, cu ocazia Zilei Morţilor, în cadrul Primăriei Municipiului Sfântu Gheorghe, Biroul de Relaţii cu Clienţii, Biroul de Evidenţă a Populaţiei, Biroul de Stare Civilă şi Direcţia Finanţelor Publice, vor avea program scurtat, adică până la ora 12:00, iar la Biroul Locativ, Relaţii, Contracte şi Administrare Cimitir Comun, programul va fi până la ora 11:30 (Str. Csoma Sándor, nr.5).