ro
 
Vineri, 05. Iulie 2024.

Știri

Bal de Revelion la Sfântu Gheorghe, în luminoasa Piaţa Centrală
28.12.2015

Balul stradal de Revelion este o continuare demnă a acelei serii de evenimente cu care Sfântu Gheorghe sărbătoreşte finalizarea noii Pieţe Centrale. Seria de evenimente încununată de succes, „Sfântu Gheorghe mizează pe cultură”, după atmosfera plină de căldură a Sărbătorii de Advent şi a Târgului de Crăciun, Balul stradal de Revelion invită pe toată lumea la petrecere, începând cu ora 22,00, unde vor urca pe scenă  Zanzibar şi sZempöl.

Târg de Crăciun şi patinoar în centrul oraşului
23.12.2015

Târgul de Crăciun din Sfântu Gheorghe în noua P-ţă Centrală mai poate fi vizitată până joi, 24 decembrie, ora 14,00.

Program instituţiilor din cadrul Primăriei Municipiului Sfântu Gheorghe, pe perioada Sărbătorilor
23.12.2015

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe aduce la cunoştinţa cetăţenilor faptul că, în data de 24 decembrie, Direcţia Finanţelor Publice Municipale şi Compartimentul de Relaţii cu Publicul, Informaţii şi Registratură, vor fi deschise în intervalul orar 8,00 – 14,00. Vineri, 25 decembrie, Primăria şi instituţiile subordonate vor fi închise, fiind zi de sărbătoare.

Muzica ce răsună din turn: Concertul festiv de încheiere a stagiunii seriei Sfântu Gheorghe mizează pe cultură
22.12.2015

Pe tot parcursul lunilor de toamnă, Noul Centru al oraşului Sfântu Gheorghe s-a umplut de viaţă, a găzduit programe culturale, demonstrând că poate fi un adevărat loc de întâlnire comunitară a oraşului nostru. Miercuri, 23 decembrie, cu începere de la ora 19,00, muzica clasică se va face din nou auzită în piaţa centrală.

Concertul de Crăciun al Orchestrei de Cameră Georgius şi Ciuc
18.12.2015

Cel de-al treilea concert al stagiunii de concerte simfonice din acest an este susţinut de Orchestra de Cameră Georgius şi Orchestra de Cameră Ciuc,  vineri, în data de 18 decembrie, cu începere de la ora 19,00, în Sala Mare a Teatrului Tamási Áron. Domnul profesor universitar Filip Ignác, artistul la flaut, conducătorul Orchestrei de Cameră Georgius, oferă concertul de sărbătoare cu următoarele gânduri.

Festivalul de arte contemporane pulzArt - Program
10.12.2015

Festivalul de arte contemporane pulzArt - Program
Sfântu Gheorghe, 10 – 13 decembrie 2015

 

PulzArt3 – Scizuri în căutare de răspunsuri
09.12.2015

Cea de a treia ediţie a festivalului pulzArt se desfăşoară sub semnul „Anului tradiţiilor”. Noţiunea de tradiţie poate fi interpretată în diverse feluri, afimaţie sprijinită şi de multitudinea  manifestărilor şi evenimentelor artistice. Invitaţii festivalului multicultural, care are loc între 10-13 decembrie, caută, aproape la unison, răspunsuri la aceleaşi întrebări, căutând edificări la aceeaşi problematică.

pulzArt 3: Bilete pentru spectacole și concerte
07.12.2015

Biletele la spectacolele festivalului pulzArt, ediția a treia, pot fi cumpărate la Biroul de Organizare și Coordonare Evenimente Culturale (Sf. Gheorghe, Piața Libertății, nr. 1.) sau online de pe site-ul www.biletmaster.ro. Vă atragem atenția că la patru spectacole din cadrul festivalului elevii, studenţii şi pensionarii pot beneficia de o reducere de 50% prezentând legitimaţia. Preţul biletelor este cuprins între 10 şi 30 de lei.