ro
 
Vineri, 05. Iulie 2024.

Știri

A fi capabil de a vedea în imagini şi de a face lumea să vadă în imagini
13.01.2016

După o primă discuţie pe tema organizării anului cultural-tematic în care se va pune un accent deosebit pe latura vizuală, peste 40 de idei aşteaptă să prindă formă – oferta „Anului imaginii” va promova puterea artei fotografice şi a artei plastice în spaţii, în aer liber, pe pereţi, prin pelicule cinematografice, pânze şi tipărituri.

 

Consiliul Local al Municipiului Sfântu Gheorghe va anunţa concurs de proiecte culturale, o dată pe an
12.01.2016

Începând cu anul acesta, Regulamentul de aplicare pentru proiecte culturale se schimbă, astfel că organizaţiile non-profit vor putea aplica o singură dată pe an.

Până luni, patinoarele vor mai funcționa cu program de vacanță
07.01.2016

În Sfântu Gheorghe se poate patina nu doar în Piața Centrală aflată în construcție, ci și pe strada Nicolae Iorga, în apropiere de stația de autobuz.

De azi, se poate schia la Şugaş Băi
07.01.2016

În data de 7 ianuarie începe sezonul de schi la Şugaş Băi, deși deocamdată, datorită vremii nefavorabile, va fi deschisă doar pista mică. Lucrările de întreținere se desfășoară în permanență, pentru a putea crea condițiile corespunzătoare.

În echipa Design Bank care se înfiinţează la Sfântu Gheorghe, se caută o persoană tânără, dinamică
05.01.2016

În echipa Design Bank, centru de startup şi inovaţie, care se înfiinţează la Sfântu Gheorghe, se caută o persoană tânără, dinamică, vorbitoare de limbă engleză şi română.

Plata impozitelor şi taxelor locale va fi posibilă începând cu data de 15 ianuarie
05.01.2016

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe aduce la cunoştinţa cetăţenilor faptul că, încasarea impozitelor şi taxelor locale la Direcţia Finanţelor Publice Municipale va fi posibilă începând cu data de 15 ianuarie.

Programul de relaţii cu publicul în ziua de Revelion - Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe
30.12.2015

Aducem la cunoştinţa cetăţenilor faptul că, în data de 31 decembrie Direcţia Finanţelor Publice Municipale va fi deschis până la ora 9, iar programul de relaţii cu publicul în primărie ţine până la ora 14.

Revelion cu lampioane, în noua Piaţă Centrală din Sfântu Gheorghe
29.12.2015

În ultima zi a anului, noua piaţă centrală din Sfântu Gheorghe se transformă într-o imensă scenă: îmbrăcată în straie de sărbătoare, găzduieşte balul stradal din noaptea de Revelion! La petrecerea dintre ani, vor concerta formaţiile Zanzibar,  sZempöl, cât şi Dj-ii  Slim Rocka şi Traila. În piaţă se va putea cumpăra ceai fierbinte şi vin fiert.