ro
 

Știri

Făt Frumos din Tărâmul de Azi vine la Sfântu Gheorghe pe 12 și 13  septembrie
10.09.2020

Scopul proiectului educațional Făt-Frumos din Tărâmul de Azi este de a sublinia faptul că buna înțelegere din comunitățile multietnice de la noi din țară are ca numitor comun forța cuvântului „Împreună”.

 

Cinema Arta by Cityplex se redeschide pe 11 septembrie
09.09.2020

După șase luni de la închiderea cauzată de pandemie, vineri, 11 septembrie, se redeschid porțile cinematografului Arta by Cityplex din Sfântu Gheorghe.

Se curăță albia pârâului Debren
07.09.2020

În ziua de joi, 3 septembrie compania de salubritate TEGA S.A. a început curățarea albiei pârâului Debren.

Valabilitatea abonamentelor de parcare lunare poate fi transcrisă
03.09.2020

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe prelungește valabilitatea abonamentelor de parcare  lunare, a căror valoare a fost plătită de proprietarii de mașini chiar și atunci când parcarea în oraș era gratuită.

Primăria Sfântu Gheorghe a alocat 5,2 milioane de lei pentru sprijinirea elevilor şi profesorilor în noul an şcolar
01.09.2020

Consiliul Local a aprobat acordarea unui ajutor în valoare de până la 1.500 de lei pentru achiziţionarea de laptopuri de către profesori, dar au fost alocate fonduri şi pentru achiziţionarea de tablete cu internet pentru elevi, bănci individuale sau echipamente de protecţie şi dezinfectanţi.

Floating Cinema & Theater: Cinema şi teatru pe lacul Castelului de la Arcuş
31.08.2020

Un proiect cultural nou și inedit, denumit Floating Cinema & Theater, este programat să se desfășoare pe durata lunii septembrie la Castelul Szentkereszty din Arcuş. La derularea lui participă mai multe instituții culturale din Sfântu Gheorghe, care își vor aduce contribuția în organizarea și realizarea programului cuprins în proiect.

Licitație în valoare de un milion de euro, pentru ajutorarea copiilor nevoiași din Sfântu Gheorghe
24.08.2020

Direcția de Asistență Socială a municipiului Sfântu Gheorghe, împreună cu Fundația Creștină Diakónia și Serviciul de Ajutor Maltez, au depus un dosar de cerere de finanțare pentru obținerea unui grant de un milion de euro, la Ministerul Fondurilor Europene.

Lucrările de renovare din strada Kós Károly vor fi finalizate în curând
20.08.2020

 

În această perioadă se lucrează în 11 locații din oraș