ro
 
Marți, 26. Octombrie 2021.

Căutăm voluntar pasionat de foto/video!

14.10.2021

Hey, tu! Da, tu!

Te invităm pe tine și pe amicii tăi să ni te alături nouă și altor tineri din oraș la evenimentul de inaugurare a noului Birou pentru Tineret din Sfântu Gheorghe!

Stai! Asta nu e tot!

Ne aflăm în căutarea unui tânăr voluntar pasionat de fotografie/videografie, care ar dori să își valorifice potențialul. Trimite-ne cele mai bune cadre ale tale până vineri, 22 octombrie, la adresa krista.salagean@sepsi.ro!

Primăria Sfântu Gheorghe oferă posibilitatea creatorului celor mai reușite cadre trimise de a colabora cu organizatorii în vederea valorificării maxime a potențialul său în cadrul evenimentului de inaugurare a noului Birou pentru Tineret.

Mai mult, cadrele realizate în ziua evenimentului vor beneficia de promovare realizată prin intermediul paginilor noastre oficiale. În cazul în care această primă colaborare se dovedește a fi un succes, te vom invita să te alături echipei noastre și pe viitor! Nu mai sta pe gânduri! Acum este momentul perfect pentru a-ți valorifica potențialul!
    
Evenimentul de inaugurare a noului Birou pentru tineret va avea loc în data de 29 octombrie, vineri, începând cu ora 16, la sediul biroului, pe strada Kőrösi Csoma Sándor.

Noi reguli pentru accesul în instituţiile Primăriei Sfântu Gheorghe
25.10.2021

Având în vedere noile măsuri adoptate de Guvern, începând cu data de 25 octombrie accesul în Primăria Sfântu Gheorghe şi în instituţiile subordonate se va face doar în condițiile prevăzute de lege. 

107 pedagogi vor fi sprijiniți de către Primăria Sfântu Gheorghe pentru achiziţionarea de dispozitive electronice
25.10.2021

Au fost evaluate cererile pentru programul de sprijinire a achiziționării de dispozitive electronice tip laptop/tabletă de către pedagogii din municipiu.

Primăria Sfântu Gheorghe reintroduce programările la birourile instituţiei
18.10.2021

Din 20 octombrie, accesul în sediul Primăriei se va putea face doar pe baza unei programări prealabile.

Voi cum vă deplasați?
14.10.2021

Sondaj privind obiceiurile de transport ale locuitorilor din Sfântu Gheorghe

Lucrări în desfăşurare pe mai multe străzi din Sfântu Gheorghe
14.10.2021

Mai multe lucrări de modernizare şi întreţinere au loc în această perioadă pe diferite străzi din Sfântu Gheorghe.