ro
 
Marți, 26. Octombrie 2021.

Se reia programul de sprijinire a pedagogilor pentru cumpărarea de dispozitive electronice

08.10.2021

Primăria Sfântu Gheorghe acordă un ajutor în valoare de până la 1.500 de lei pentru achiziţionarea de dispozitive electronice de către pedagogi, dar și de către posesorii de carduri pentru familii numeroase

Consiliul Local Sfântu Gheorghe a aprobat într-o şedinţă extraordinară proiectul de hotărâre privind continuarea programului de sprijinire a achiziționării de dispozitive electronice tip laptop/tabletă de către pedagogii din municipiu. Subvenția în valoare de până la 1.500 de lei de persoană poate fi solicitată de către pedagogii care lucrează exclusiv în instituții de învățământ din Sfântu Gheorghe și care predau online la data solicitării sprijinului financiar. Dacă prețul dispozitivului electronic achiziționat depășește 1.500 de lei, diferența va trebui acoperită din resurse proprii.

Vă reamintim că Primăria Sfântu Gheorghe a extins anul trecut programul de sprijinire a achiziționării de echipamente informatice pentru educația la distanță atât către profesori, învățători, cât și către pedagogi de grădiniță. Cererile pot fi descărcate de pe site-ul Primăriei Sfântu Gheorghe (AICI) și depuse împreună cu o copie a cărții de identitate până pe 20 octombrie, ora 15 la compartimentul Relații cu Publicul, Informații, Registratură din cadrul Primăriei. După evaluarea cererilor pot fi achiziționate laptopurile/tabletele, iar factura acestora trebuie depusă la Primărie până cel târziu la data de 30 noiembrie 2021. 

Pentru a primi sprijin financiar, un educator trebuie să fie activ în anul școlar 2021/2022, să predea într-o instituție de învățământ din Sfântu Gheorghe și să nu fi primit un sprijin similar la nivel naţional sau local în ultimii 5 ani. 

Mai multe detalii privind acordarea subvențiilor se pot găsi în Regulament

Pe lângă pedagogi, subvenția pentru achiziționarea de dispozitive electronice poate fi solicitată și de către posesorii de carduri pentru familii numeroase. Mai multe informații despre programul adresat familiilor numeroase pot fi citite AICI

Noi reguli pentru accesul în instituţiile Primăriei Sfântu Gheorghe
25.10.2021

Având în vedere noile măsuri adoptate de Guvern, începând cu data de 25 octombrie accesul în Primăria Sfântu Gheorghe şi în instituţiile subordonate se va face doar în condițiile prevăzute de lege. 

107 pedagogi vor fi sprijiniți de către Primăria Sfântu Gheorghe pentru achiziţionarea de dispozitive electronice
25.10.2021

Au fost evaluate cererile pentru programul de sprijinire a achiziționării de dispozitive electronice tip laptop/tabletă de către pedagogii din municipiu.

Primăria Sfântu Gheorghe reintroduce programările la birourile instituţiei
18.10.2021

Din 20 octombrie, accesul în sediul Primăriei se va putea face doar pe baza unei programări prealabile.

Voi cum vă deplasați?
14.10.2021

Sondaj privind obiceiurile de transport ale locuitorilor din Sfântu Gheorghe

Lucrări în desfăşurare pe mai multe străzi din Sfântu Gheorghe
14.10.2021

Mai multe lucrări de modernizare şi întreţinere au loc în această perioadă pe diferite străzi din Sfântu Gheorghe.