ro
 
Miercuri, 03. Iulie 2024.

Se reia programul de sprijinire a pedagogilor pentru cumpărarea de dispozitive electronice

08.10.2021

Primăria Sfântu Gheorghe acordă un ajutor în valoare de până la 1.500 de lei pentru achiziţionarea de dispozitive electronice de către pedagogi, dar și de către posesorii de carduri pentru familii numeroase

Consiliul Local Sfântu Gheorghe a aprobat într-o şedinţă extraordinară proiectul de hotărâre privind continuarea programului de sprijinire a achiziționării de dispozitive electronice tip laptop/tabletă de către pedagogii din municipiu. Subvenția în valoare de până la 1.500 de lei de persoană poate fi solicitată de către pedagogii care lucrează exclusiv în instituții de învățământ din Sfântu Gheorghe și care predau online la data solicitării sprijinului financiar. Dacă prețul dispozitivului electronic achiziționat depășește 1.500 de lei, diferența va trebui acoperită din resurse proprii.

Vă reamintim că Primăria Sfântu Gheorghe a extins anul trecut programul de sprijinire a achiziționării de echipamente informatice pentru educația la distanță atât către profesori, învățători, cât și către pedagogi de grădiniță. Cererile pot fi descărcate de pe site-ul Primăriei Sfântu Gheorghe (AICI) și depuse împreună cu o copie a cărții de identitate până pe 20 octombrie, ora 15 la compartimentul Relații cu Publicul, Informații, Registratură din cadrul Primăriei. După evaluarea cererilor pot fi achiziționate laptopurile/tabletele, iar factura acestora trebuie depusă la Primărie până cel târziu la data de 30 noiembrie 2021. 

Pentru a primi sprijin financiar, un educator trebuie să fie activ în anul școlar 2021/2022, să predea într-o instituție de învățământ din Sfântu Gheorghe și să nu fi primit un sprijin similar la nivel naţional sau local în ultimii 5 ani. 

Mai multe detalii privind acordarea subvențiilor se pot găsi în Regulament

Pe lângă pedagogi, subvenția pentru achiziționarea de dispozitive electronice poate fi solicitată și de către posesorii de carduri pentru familii numeroase. Mai multe informații despre programul adresat familiilor numeroase pot fi citite AICI

Sâmbătă se deschide noul complex sportiv din cartierul Ciucului
28.06.2024

Asociația Grup de Acțiune Locală „Sepsi” îi invită pe locuitorii Cartierului Ciucului și ai altor cartiere din oraș la un eveniment de inaugurare a terenului de sport din Cartierul Ciucului, sâmbătă, 29 iunie începând de la ora 10.

Restricţii de circulaţie vineri seara pentru concursul de alergare Sepsi Inst. Run
19.06.2024

Şoferii sunt rugaţi să respecte indicaţiile poliţiştilor şi voluntarilor care vor fi pe traseu

A doua ediţie a Festivalului de muzică clasică la Sfântu Gheorghe
18.06.2024

După succesul neașteptat de mare al primei ediții de anul trecut, Festivalul de muzică clasică SepsiClassic revine între 4 și 7 iulie 2024 cu o nouă ediție, cu un program bogat și variat.

Continuă acţiunea de prindere a câinilor vagabonzi până la sfârșitul lunii iunie
13.06.2024

Începând din ultimele zile ale lunii mai, personalul Adăpostului de câini din Câmpul Frumos a căutat intensiv câinii vagabonzi în fiecare cartier din Sfântu Gheorghe, zilnic între orele 10-15.

Roboți și alte invenții interesante la expoziția de Ziua Inventatorilor Maghiari
10.06.2024

Cu ocazia Zilei Inventatorilor Maghiari, Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe și Asociația pentru Patrimoniul Telecomunicațiilor din Ținutul Secuiesc organizează pentru a treia oară o expoziție interactivă, care va fi deschisă publicului în perioada 13–15 iunie.