ro
 

Știri

Marcaje tactile aplicate în mai multe locaţii din Sfântu Gheorghe
05.08.2020

Marcajele sunt utile persoanelor cu deficienţe de vedere pentru a le informa despre prezenţa unei treceri pentru pietoni.

Informații necesare despre concediul și indemnizația de creștere a copilului
05.08.2020

Cei care au dreptul la concediul pentru creșterea copilului pot solicita ajutorul din partea Direcției de Asistență Socială. Am grupat răspunsurile la întrebările care pot apărea la cei care au dreptul la acest concediu.

Au fost desemnate cele mai frumoase zone verzi rezidenţiale şi din faţa porţii, dar şi cele mai frumoase balcoane din Sfântu Gheorghe
04.08.2020

Primăria Sfântu Gheorghe a organizat în acest an a doua ediţie a concursului „Sfântu Gheorghe înflorit”, la care au s-au înscris 66 de participanţi la cele trei categorii: cea mai frumoasă zonă verde, cel mai frumos balcon și cea mai frumoasă zonă din fața porții.

Restricţii de circulaţie din cauza Turului Ciclist al Ţinutului Secuiesc
04.08.2020

Ediţia a XIV-a a Turului Ciclist al Ţinutului Secuiesc începe şi în acest an la Sfântu Gheorghe. Competiţia va avea loc în perioada 5-8 august, prologul şi prima etapă având ca puncte de Start / Sosire municipiul Sfântu Gheorghe.

A doua acţiune de dezinsecţie va avea loc în dimineaţa zilei de vineri, 7 august
04.08.2020

Conform specialiştilor, pentru a avea un efect maxim, sunt necesare două acţiuni de dezinsecţie la interval de 10-14 zile.

Centru de excelenţă al handbalului feminin, înfiinţat la Sfântu Gheorghe
03.08.2020

Primăria Sfântu Gheorghe, Federaţia Română de Handbal şi ACS Sepsi-SIC au semnat un protocol de colaborare privind înfiinţarea acestui Centru.

De luni, 3 august, se reia plata parcării în Sfântu Gheorghe
31.07.2020

Hotărârea a fost adoptată de Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă