ro
 

Știri

Primarul, vizitat de copii de grădiniţă
14.05.2010
Săptămâna trecută, primarul a fost gazda unui grup de vizitatori foarte special.
Două clase de copii de  grupă pregătitoare, de la Grădiniţa „Albă ca Zăpada”, îndrumaţi de doamna educatoare  Siklódi Terézia, au vizitat primăria.
Antal despre Urban Locato
14.05.2010
“Nu eu am înfiinţat societatea Urban Locato, ci  anumite circumstanţe de constrângere.”- a declarat Antal Árpád András, cu privire la scandalul născut legat de această societate.
Pentru un Sfântu Gheorghe mai înverzit
14.05.2010
Programul care a avut ca scop reabilitarea şi îngrijirea spaţiilor verzi, în cartierele de blocuri din Sfântu Gheorghe, s-a dovedit a fi un succes. În legătură cu acest program, primarul Antal Árpád András a menţionat faptul că, Asociaţiile de Proprietari pot solicita de la Consiliul Local seminţe de iarbă, flori şi garduri.
Maşinile parcate neregulamentar, vor fi ridicate!
04.05.2010
Acţiunea de ridicare a maşinilor care sunt parcate neregulamentar, a început de joi – a declarat primarul Antal Árpád András.
Anul acesta se va renova podul peste Olt
04.05.2010
În cadrul întâlnirii de miercuri, primarul municipiului Sfântu Gheorghe a avut  discuţii cu reprezentanţii  conducerii regionale a Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, unde acesta a primit promisiunea că anul acesta se va renova podul de la gară, podul peste râul Olt.
Reprezentanţii oraşelor înfrăţite, la Zilele Sfântu Gheorghe
04.05.2010
Pe parcursul Zilelor Sfântu Gheorghe, zece delegaţii ale oraşelor înfrăţite cu al nostru au vizitat oraşul. Aceste delegaţii au fost întâmpinate şi de primarul Antal Árpád András, care a menţionat faptul că au discutat despre cooperarea dintre şcoli, organizaţii civile şi instituţii culturale.
Peste 90 de apartamente îşi aşteaptă proprietarii
04.05.2010
Consiliul Local al Municipiului Sfântu Gheorghe, continuă şi în acest an alocarea de locuinţe construite în cadrul programului ANL. Conform planului final, anul acesta vor fi date în folosinţă 96 de astfel de locuinţe în Sfântu Gheorghe, iar acestea îşi aşteaptă noii proprietari, în următoarele luni.
Restricţii de circulaţie în timpul Zilelor Sfântu Gheorghe
20.04.2010
Asemănător anilor trecuţi, cu ocazia Zilelor Sfântu Gheorghe, în centrul oraşului, vor intra în vigoare unele restricţii de trafic. Miercuri, 21 aprilie, de la orele 16,00 circulaţia va fi oprită în :Piaţa Sfântu Gheorghe, datorită montării scenei, strada 1 Decembrie 1918 - de la Restaurantul Şugaş până la strada Nicolae Bălcescu, strada Bem József – pe tronsonul de lângă Magazinul Universal Şugaş, strada  Gábor Áron- de la strada Kossuth Lajos până la strada Victor Babeş.