ro
 

Știri

Ziua Copiilor 2010
27.05.2010
În acest an, ca şi în anii precedenţi, copiii vor putea sărbători toată ziua, Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe fiind organizatorul  evenimentelor dedicate Zilei Copiilor. Marţi, 1 iunie 2010, între orele 11.00 şi 20.00, în Piaţa Libertăţii, copiii vor putea alege, după placul lor, din seria de programe interesante, special create pentru ei.
“Dubla cetăţenie este o chestiune de inimă şi suflet.”
25.05.2010
Primarul Antal Árpád András a salutat iniţiativa guvernului ungar de a acorda maghiarilor de peste hotare, cetăţenia ungară.
“Curăţenia este pe jumătate sănătate!”: Campanie la Őrkő
25.05.2010
La iniţiativa Asociaţiei Amenkha, a început, vineri, la Őrkő, o campanie de curăţenie – am aflat de la preşedintele asociaţiei, domnul  Dima Mihály.
Relaţiile de parteneriat între Consiliul Local şi  instituţiile de învătământ, sunt bune
25.05.2010
Conducerea primăriei a vizitat, zilele trecute,  împreună cu doamna Inspector Şcolar General, Keresztély Irma, toate instituţiile de învăţământ din oraş.
Încurajarea întreprinzătorilor
25.05.2010
În legătură cu proiectul de hotărâre privind stimularea investitorilor, primarul Antal Árpád András a avut discuţii cu reprezentanţi din lumea afacerilor, respectiv cu domnul Bagoly Miklós, preşedintele ASIMCOV şi cu domnul Herman Rosner, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a Judeţului Covasna.
Parcare nouă pe strada Presei
25.05.2010
Pe strada Presei se lucrează la amenajarea unei noi parcări, cu 25 de locuri – a declarat primarul Antal Árpád András. Noile locuri de parcare se vor face lângă curtea grădiniţei, iar cu această ocazie se va schimba şi gardul acestei instituţii de învăţământ, urmând ca aceste lucrări să fie finalizate în termen de trei săptămâni.