ro
 
Marți, 02. Iulie 2024.

Au intrat în vigoare noile reguli de la Multi-Trans S.A.

18.07.2011

De vineri, adică din data de 15 iulie, au intrat în vigoare noile reguli ale societăţii de transport în comun Multi-Trans S.A., referitoare  la folosirea autobuzelor, reguli anunţate cu aproape o lună în urmă. În consecinţă, de la data precizată, urcarea în autobuze se face exclusiv pe uşa din faţă iar coborârea pe uşa din spate. În acelaşi timp, la urcare, călătorii sunt obligaţi să prezinte biletele sau abonamentele. Şi în privinţa biletelor au apărut schimbări, aşa că din data de 16 iulie, sâmbătă, societatea acceptă în exclusivitate doar biletele de tip nou, care sunt greu de falsificat. Deşi noul tip de bilete a fost introdus de mai mult timp, până pe data de 15 iulie au putut fi folosite şi biletele de tip vechi în acelaşi timp cu cele de tip nou. În acelaşi timp, până la data de 31 iulie, biletele de tip vechi pot fi predate sau schimbate la sediul Societăţii de transport în comun Multi-Trans S.A.

Pentru respectarea noilor reguli de folosire a autobuzelor, compania acordă ajutor călătorilor: în perioada următoare, până pe data de 16 august,  cei care folosesc mijloacele de transport în comun vor fi ajutaţi de voluntari, pentru a se acomoda mai uşor cu noile reguli de urcare-coborâre. Voluntarii vor împărţi şi foi volante care, pe lângă informaţii vor conţine şi bilete la tombolă. Călătorii trebuie să răspundă la trei întrebări referitoare la noile reguli, iar în cadrul tragerii la sorţi din data de 30 august, compania va alege trei câştigători dintre cei care au răspuns corect. Cei norocoşi vor primi abonamente gratuite pe mijloacele de transport în comun ale societăţii.

Tittesz Zoltan, directorul Multi-Trans S.A., ne-a spus în legătură cu noile reguli de urcare-coborâre: modificările au două scopuri, pe de o parte fac  mai fluent transportul în comun, pe de altă parte va fi mai uşoară verificarea persoanelor care călătoresc fără bilet, al căror număr este prea mare. Şi noul tip de bilete serveşte tot acestui scop.

Sâmbătă se deschide noul complex sportiv din cartierul Ciucului
28.06.2024

Asociația Grup de Acțiune Locală „Sepsi” îi invită pe locuitorii Cartierului Ciucului și ai altor cartiere din oraș la un eveniment de inaugurare a terenului de sport din Cartierul Ciucului, sâmbătă, 29 iunie începând de la ora 10.

Restricţii de circulaţie vineri seara pentru concursul de alergare Sepsi Inst. Run
19.06.2024

Şoferii sunt rugaţi să respecte indicaţiile poliţiştilor şi voluntarilor care vor fi pe traseu

A doua ediţie a Festivalului de muzică clasică la Sfântu Gheorghe
18.06.2024

După succesul neașteptat de mare al primei ediții de anul trecut, Festivalul de muzică clasică SepsiClassic revine între 4 și 7 iulie 2024 cu o nouă ediție, cu un program bogat și variat.

Continuă acţiunea de prindere a câinilor vagabonzi până la sfârșitul lunii iunie
13.06.2024

Începând din ultimele zile ale lunii mai, personalul Adăpostului de câini din Câmpul Frumos a căutat intensiv câinii vagabonzi în fiecare cartier din Sfântu Gheorghe, zilnic între orele 10-15.

Roboți și alte invenții interesante la expoziția de Ziua Inventatorilor Maghiari
10.06.2024

Cu ocazia Zilei Inventatorilor Maghiari, Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe și Asociația pentru Patrimoniul Telecomunicațiilor din Ținutul Secuiesc organizează pentru a treia oară o expoziție interactivă, care va fi deschisă publicului în perioada 13–15 iunie.