ro
 
Vineri, 26. Aprilie 2024.

Știri

Anunţuri de circulaţie la Galopiada Secuiască
26.07.2011

Datorită faptului că organizatorii aşteaptă mai multe mii de persoane la Galopiada Secuiască care va avea loc pe Platoul de la Moacşa, în data de 30 iulie, aceştia vin cu rugămintea ca toţi doritorii să folosească mijloacele de transport în comun, în locul autoturismelor personale. Societatea de transport în comun Multi-Trans asigură transport regulat către Moacşa, de dimineaţă de la ora 9,00, până la miezul nopţii. Pornirea va avea loc la fiecare oră fixă.

Va fi modernizat căminul de bătrâni
26.07.2011

În scurt timp vor demara lucrările de reabilitare a Căminului de Bătrâni „Zathureczky Berta”. Din banii câştigaţi prin proiectul depus în cadrul Planului Integrat de Dezvoltare Urbană se va moderniza complet singura instituţie de acest gen din zonă.

Curţile şcolilor vor fi reamenajate
26.07.2011

În cadrul programului de reabilitare a curţilor şi a terenurilor de sport a şcolilor, săptămâna trecută, municipalitatea a predat firmei care se va ocupa de aceste lucrări,  primul teren. Prima curte modernizată va fi cea a Liceului Mikes Kelemen.

Cantina socială din oraşul nostru va fi închisă până în luna septembrie
26.07.2011

În fiecare an, în timpul verii, cantina este închisă pentru două luni, perioadă în care se fac reparaţii, se zugrăveşte şi se dezinfectează clădirea.

Programul Galopiadei Secuieşti
22.07.2011

Organizatorii Galopiadei Secuieşti îi aşteaptă pe toţi cei interesaţi, la evenimentul care va avea loc la Pivniţele Mari, la Moacşa, în data de 30 iulie (în caz de vreme nefavorabilă, pe 31 iulie), cu programe hipice diversificate. În afară de programul de concurs, vor fi mai multe prezentări hipice, va avea loc întâlnirea microregiunilor şi va fi organizat târg de artizanat.

 

Au intrat în vigoare noile reguli de la Multi-Trans S.A.
18.07.2011

De vineri, adică din data de 15 iulie, au intrat în vigoare noile reguli ale societăţii de transport în comun Multi-Trans S.A., referitoare  la folosirea autobuzelor, reguli anunţate cu aproape o lună în urmă. În consecinţă, de la data precizată, urcarea în autobuze se face exclusiv pe uşa din faţă iar coborârea pe uşa din spate.

A început tabăra de creaţie Semne
18.07.2011

A sosit la cea de-a treia oprire una din cele mai interesante tabere care se desfăşoară în Sfântu Gheorghe, „Semne”. Întâlnirea de două săptămâni organizată pentru sculptorii în lemn a început săptămâna trecută luni, iar conform tradiţiei aceasta se desfăşoară în Parcul Elisabeta, pe terenul din spatele Bisericii Catolice. Şi anul acesta, creaţiile for fi expuse pe domeniul public.

În scurt timp demarează noi lucrări de reabilitare în staţiunea Şugaş Băi
12.07.2011

Peste aproximativ două luni se va putea începe acţiunea de licitaţie pentru lucrările de renovare şi modernizare a mofetei, a fostului restaurant şi a bazinului termal acoperit şi a celui neacoperit, de la Şugaş Băi, cât şi pentru realizarea terenului de sporturi extreme şi a terenului de minigolf.