ro
 
Joi, 25. Aprilie 2024.

Știri

Se pregăteşte construirea creşelor
03.08.2011

În cadrul şedinţei de joi, Consiliul Local al Municipiului Sfântu Gheorghe a aprobat dezlipirea a două terenuri pentru construirea a două creşe. Cele două suprafeţe de teren, una pe strada Fabricii, nr 41, iar cealaltă pe strada Borviz, au fiecare mărimea de 1.500 de mp.

Se doreşte realizarea unui Centru de Informare Turistică
03.08.2011

În cadrul şedinţei de joi a Consiliului Local al Municipiului Sfântu Gheorghe s-a aprobat Studiul de Fezabilitate pentru realizarea unui Centru de Promovare şi Informare Turistică.

S-a aprobat majorarea capitalului social al S.C. Gospodărie Comunală S.A.
03.08.2011

Consiliul Local al Municipiului Sfântu Gheorghe a aprobat majorarea capitalului social al Operatorului Regional S.C. Gospodărie Comunală S.A cu aproximativ 3,4 milioane de lei. Prin această decizie, practic, Consiliul Local şi-a mărit pachetul de acţiuni la societatea respectivă, la 60% .

Se va îmbunătăţi ordinea publică
03.08.2011

În urmă cu aproximativ o săptămână, angajaţii Primăriei Municipiului Sfântu Gheorghe au început montarea camerelor de supraveghere, în diferite puncte ale oraşului.

Întârzie finalizarea clădirii Romtelecom
03.08.2011

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe va prelungi contractul de închiriere legat de modernizarea Clădirii Romtelecom, din centrul oraşului, până la data de 18 august, după ce instituţia nu a reuşit să finalizeze lucrările de modernizare la clădirea respectivă, până la data stabilită iniţial – a declarat primarul Antal Árpád András, în cadrul şedinţei Consiliului Local de joi.

Secuii aşezaţi în şei
01.08.2011

Primii vizitatori sosiţi la Galopul Secuiesc, organizat pe Platoul „Óriáspince-tető” de la Moacşa, au fost întâmpinaţi de o privelişte asemănătoare cadrelor filmelor istorice. Înainte de deschiderea evenimentului, monumentul de la Moacşa – unul dintre cele mai impresionante monumente ale regiunii Trei Scaune – a fost învăluit de o ceaţă densă, fapt ce nu a stricat însă buna dispoziţie a husarilor.

Sâmbătă vom galopa şi în ploaie
28.07.2011

Deşi sperăm să avem sâmbătă, 30 iulie,  vreme frumoasă, din păcate, ploaia nu poate fi oprită. Datorită transmiterii în direct, de către Duna TV, a galopului şi a evenimentelor adiacente (prezentările hipice, întâlnirea scaunelor secuieşti), acestea se vor desfăşura sâmbătă, indiferent de vreme.

Informaţii despre programul cultural al Galopiadei Secuieşti
26.07.2011

Centrul de Cultură al Judeţului Covasna este responsabilul programelor culturale care vor avea loc la prima Galopiadă Secuiască din data de 30 iulie, eveniment organizat de Consiliul Judeţean Covasna şi Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe.