ro
 
Luni, 25. Septembrie 2023.

Știri

Oraşul nostru a câştigat un nou concurs pentru amenajare de parcuri
16.02.2011

În şedinţa de săptămâna trecută, guvernul a aprobat un nou proiect depus de oraşul Sfântu Gheorghe, proiect în valoare de 11 miliarde lei vechi. Din această sumă, aportul propriu al oraşului este de 1 miliard lei vechi.

Sfântu Gheorghe, oraş de 550 de ani
08.02.2011

Anul acesta, oraşul Sfântu Gheorghe aniversează 550 de ani de la atestarea documentară ca aşezare urbană. Consiliul Local al Municipiului reşedinţă de judeţ doreşte ca această aniversare să fie una memorabilă, organizând diferite evenimente pe tot parcursul anului.

Precizări în legătură cu Poliţia Locală
07.02.2011

Numărul de telefon verde al fostei Poliţii Comunitare poate fi apelat gratuit în continuare, singura diferenţă fiind că, de la începutul acestui an, răspunde Poliţia Locală, în schimb, este vorba de aceeaşi instituţie – a declarat primarul  Antal Árpád András.

Şi în acest an se pot solicita gărduleţele
07.02.2011

La fel ca şi în anii precedenţi, şi în acest an, cei de la Serele oraşului vor confecţiona gărduleţe joase din lemn, care vor fi puse la dispoziţia Asociaţiilor de Proprietari din cartierele de blocuri – a declarat primarul oraşului, Antal Árpád András.

Decizia este în mâinile locuitorilor
01.02.2011

Primăria oraşului se pregăteşte de reabilitarea ştrandului contând şi pe părerea locuitorilor. Pe site-ul primăriei se poate vota în legătură cu variantele de dezvoltare ale ştrandului.

Permanenţă în Cartierul Ciucului
01.02.2011

Se doreşte demararea unei permanenţe a poliţiei în cartierul Ciucului – a declarat primarul municipiului. Sosesc foarte multe plângeri legate de tulburarea liniştii publice şi acum, cu înfiinţarea Poliţiei Locale, Consiliul Local are posibilitatea să înfiinţeze permanenţe ale poliţiei.

Primăria continuă procesul cu fostul chiriaş al cinematografului
01.02.2011

În cazul clădirii cinematografului, se tergiversează lucrurile – a declarat primarul  Antal Árpád András. După părerea lui, fostul chiriaş al clădirii cinematografului foloseşte toate căile litigioase doar ca să nu elibereze imobilul în cauză.

Sfântu Gheorghe să fie Capitala Verde a României
29.01.2011

În competiţia pentru titlul „Capitala Verde a României”, oraşul Sfântu Gheorghe se află pe primul loc, cu cele mai multe blog-uri care au votat pentru oraşul nostru, urmat, cu o diferență foarte mică, de oraşul Braşov. Să votăm cât mai mulţi pentru oraşul Sfântu Gheorghe! Toţi cei care au un blog, să promoveze oraşul nostru pe el. Atenţie, se mai poate vota timp de două zile.

Detalii AICI. Hai Sfântu Gheorghe!