ro
 
Joi, 25. Aprilie 2024.

Știri

Restricţii de circulaţie
09.08.2011

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe vă aduce la cunoştinţă că în data de 11 şi 14 august se va restricţiona circulaţia rutieră în mai multe zone ale oraşului datorită unor manifestări sportive. Vă rugăm, să nu parcaţi autoturismele pe străzile închise circulaţiei.

Cupa Trei Scaune – concursul cicliştilor amatori
09.08.2011

Centrul oraşului este al bicicliştilor pentru o zi. Duminică, 14 august, de la ora 10 se vor întrece cicliştii amatori. Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe doreşte să popularizeze mersul pe două roţi, din acest motiv primăria ia parte la organizarea concursului Cupa „Trei Scaune”, un eveniment din cadrul Turului Ciclist al Ţinutului Secuiesc.

Turul Ciclist al Ţinutului Secuiesc 2011
09.08.2011

În perioada 10 – 13 august, Primăria Miercurea Ciuc, în colaborare cu Asociaţia Ciuc, Direcţia de Tineret şi Sport a Judeţului Harghita şi cu Intersport SE, organizează cea de-a 5-a ediţie a Turului Ciclist al Ţinutului Secuiesc, acesta fiind inclus în calendarul de concursuri al Uniunii Cicliste Internaţionale,  fiind clasat la punctul 2.2. Printre alţii, şi Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe este partener la acest concurs internaţional de anvergură, care sprijină acest concurs cu suma de 10.000 de lei.

Chiriaşul de la fostul Cinematograf „Arta” va fi evacuat
09.08.2011

Cel mai devreme în trei săptămâni se va ajunge la evacuarea chiriaşului fostului Cinematograf Arta, după ce, săptămâna trecută, Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe a semnat contractul cu executorul judecătoresc.

Producătorii locali vor fi sprijiniţi
09.08.2011

Conform deciziei Consiliului Local, Administraţia Pieţei va acorda o reducere de 50% celor care au autorizaţii de producător emise în municipiul reşedinţă de judeţ, iar deţinătorii autorizaţiilor de producător emise în alte părţi ale judeţului vor beneficia de o reducere de 20% - a declarat doamna Petrás Jolán, conducătorul Administraţiei Pieţei.

Stagnează lucrările la Podul peste Olt
09.08.2011

La ora actuală, datorită unor probleme tehnice, lucrările la Podul peste Olt, parte integrantă a celor care ţin de lucrările la DN12, stagnează, deoarece s-a aflat că nu au făcut întăririle necesare la părţile exterioare ale podului.

Sala de sport a Colegiului Székely Mikó va fi gata până la începutul noului an şcolar
09.08.2011

Lucrările de modernizare la sala de sport a Colegiului Székely Mikó se desfăşoară într-un ritm mult mai rapid decât cel aşteptat, a declarat joi primarul Antal Árpád András.

Se pregăteşte construirea creşelor
03.08.2011

În cadrul şedinţei de joi, Consiliul Local al Municipiului Sfântu Gheorghe a aprobat dezlipirea a două terenuri pentru construirea a două creşe. Cele două suprafeţe de teren, una pe strada Fabricii, nr 41, iar cealaltă pe strada Borviz, au fiecare mărimea de 1.500 de mp.