ro
 
Sâmbătă, 27. Aprilie 2024.

Știri

Mai multe sute de persoane, la Bursa Universităților Europene
30.05.2012

În scopul atragerii studenţilor conştiicioşi şi talentaţi, există o concurenţă puternică şi între universităţi – fapt ce s-a aflat la Bursa Univerităţilor Europene. La evenimentul organizat în Sfântu Gheorghe, majoritatea universităţilor care s-au prezentat au fost de la noi din ţară şi din Ungaria.

Portal comunitar pentru cei plecaţi
30.05.2012

Se doreşte crearea unei legături între persoanele plecate din Sfântu Gheorghe – născuţi aici, sau cei care au legături cu oraşul nostru – prin iniţierea unui forum pe internet.

Anul acesta, sperăm la un loc pe podiumul Galopului Naţional
21.05.2012

Galopiada Secuiască, a doua ediţie

Datorită modificărilor favorabile din regulamentul de organizare, în acest an, aşteptările organizatorilor Galopiadei Secuieşti sunt acelea ca participanţii de la noi, să obţină un loc pe podiu la Galopul Naţional.

Ar dori să stopeze migraţia
21.05.2012

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe poate fi declarată câştigătoarea unui alt proiect. În cadrul conferinţei de presă de joi, primarul municipiului, domnul Antal Árpád András a declarat că în cadrul acestui proiect iniţiat de Institutul Central de Statistică din Ungaria, participă aproape două duzini de consilii locale din 9 ţări din sud – estul Europei.

CFR aşteaptă propuneri
21.05.2012

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe a primit o adresă din partea Căilor Ferate Române – CFR, prin care societatea roagă conducerea oraşului să evalueze aşteptările cetăţenilor şi propunerile acestora în legătură cu mersul trenurilor.

Continuă lucrările
21.05.2012

Lucrările de reabilitare şi asfaltare a trotuarelor  se desfăşoară pe 14 străzi ale oraşului nostru. În 3 locaţii se amenajează şi se reabilitează parcări, şi în 4 locuri se lucrează la reţeaua de iluminat public.

Bursa Universităților Europene
20.05.2012

Bursa Universităților Europene face parte din  seria de evenimente cuprinse sub denumirea de „Sfântu Gheorghe Capitala Culturală și de Tineret a Ținutului Secuiesc”, ideea datând din anul 2009.

Tinerii pot depune proiecte
11.05.2012

Anul acesta Sfântu Gheorghe fiind Capitala Culturală şi de Tineret a Ţinutului Secuiesc, Consiliul Local a suplimentat fondul de tineret cu 50.000 de lei.