ro
 
Miercuri, 24. Aprilie 2024.

Știri

Se lucrează pe toată perioada verii
18.06.2012

Pe teritoriul oraşului nostru, şi la ora actuală se lucrează în aproape 30 de locaţii: sunt în curs lucrări de asfaltare a unor străzi şi reabilitarea trotuarelor. Cursul lucrărilor le-am discutat cu directorul Direcţiei de Gospodărire Comunală, domnul Biró László.

Absolvenţii vor beneficia de sprijin
18.06.2012

Biroul de Consiliere pentru Cetăţeni din Sfântu Gheorghe oferă informaţii utile absolvenţilor: despre diferite ajutoare băneşti oferite de stat, cât şi despre diferite prime şi indemnizaţii.

Sunt gata de folosinţă bazinul de înot în aer liber şi mofeta
11.06.2012

Cu ajutorul a mai mult de patru milioane euro a fost transformată complet staţiunea care aparţine de Sfântu Gheorghe, staţiunea Şugaş-Băi.

Arhiva bisericii va fi în şcoală
11.06.2012

În ultima şedinţă a mandatului precedent, Consiliul Local a adoptat o hotărâre prin care două săli de clasă din clădirea fostei şcoli Kis Árpád vor fi date Bisericii Catolice, asigurând astfel spaţiu pentru arhiva acesteia.

Dirijarea apelor pârâurilor
06.06.2012

În anul 2010, datorită ploilor abundente, pârâul Debren a ieşit din matcă, inundând mai multe străzi ale oraşului Sfântu Gheorghe.

Ziua Copilului în Sfântu Gheorghe
30.05.2012

Consiliul Local al Municipiului Sfântu Gheorghe, consecvent obiceiului din anii trecuţi, va organiza şi în acest an, cu ocazia zilei de 1 Iunie - Ziua Copilului, activităţi în aer liber.

Mai multe sute de persoane, la Bursa Universităților Europene
30.05.2012

În scopul atragerii studenţilor conştiicioşi şi talentaţi, există o concurenţă puternică şi între universităţi – fapt ce s-a aflat la Bursa Univerităţilor Europene. La evenimentul organizat în Sfântu Gheorghe, majoritatea universităţilor care s-au prezentat au fost de la noi din ţară şi din Ungaria.

Portal comunitar pentru cei plecaţi
30.05.2012

Se doreşte crearea unei legături între persoanele plecate din Sfântu Gheorghe – născuţi aici, sau cei care au legături cu oraşul nostru – prin iniţierea unui forum pe internet.