ro
 

Știri

Se fură ţevile de încălzire
10.04.2012

Doamna viceprimar Sztakics Éva, solicitând sprijinul publicului, a declarat în cadrul conferinţei de presă că în ultimul timp, mai multe asociaţii de locatari s-au adresat Primăriei cu plângerea că unele persoane fizice, în numele municipalităţii, sapă zonele verzi din jurul blocurilor pentru a scoate vechile ţevi de încălzire, în scopul vânzării acestora la fier vechi.

Au început înscrierile pentru Galopiada Secuiască
10.04.2012

În perioada 14–15 iulie 2012, pe platoul Pivniţele Mari de la Moacşa, va fi organizată cea de-a doua ediţie a Galopiadei Secuieşti.

În iulie, pentru a doua oară, Galopiada Secuiască
05.04.2012

La discuţiile referitoare la „Galopiada Secuiască” a fost prezent şi  Geszti Péter, iniţiatorul şi directorul creativ al Galopului Naţional. La conferinţa de presă organizată în 29 martie a participat domnul  Tamás Sándor, preşedintele Consiliului Judeţean Covasna, unul din protectorii Galopiadei Secuieşti, şi doamna viceprimar Sztakics Éva, organizatorul principal al Galopiadei Secuieşti.

Programul „Porţi Secuieşti” în 2012
04.04.2012

În acest an, Consiliul Local al Municipiului Sfântu Gheorghe organizează cea de-a treia ediţie a Programului „Porţi Secuieşti”. Datorită acestui program, anul trecut, la Coşeni şi Chilieni s-au ridicat 2 astfel de porţi de mici dimensiuni, şi una în Sfântu Gheorghe.

Rezultatele licitaţiei organizate cu ocazia târgului de Zilele Sfântu Gheorghe 2012
03.04.2012

Sunt publice datele semnării contractului pentru firmele care au participat la licitaţia pentru ocuparea domeniului public cu ocazia târgului de Zilele Sfântu Gheorghe (27-29 aprilie 2012), pentru standuri de comerţ cu amănuntul.

„Strada noastră” – Expoziţie turistică şi târg cu produse secuieşti
02.04.2012

Evenimentul organizat sub titlul melodiei LGT, care adună judeţele şi oraşele înfrăţite şi produsele secuieşti are scopul de a întări relaţiile inter – maghiare,de a crea un spaţiu pentru prezentările turistice şi pentru a oferi posibilitatea legării cunoştinţelor ocazionale.

Petrecere cu făclii în Parcul Central
31.03.2012

Şi în acest an, Municipiul Sfântu Gheorghe va participa la evenimentul „Ora Pământului”, acesta fiind cel de-al cincilea an când oraşul nostru ia parte la acest  program de amploare organizat pentru protecţia mediului. Sâmbătă, 31 martie, în intervalul orar 20,30 – 21,30, se vor stinge luminile în centrul oraşului.

Numărătoarea inversă a început: mai sunt 24 de zile până la Zilele Sfântu Gheorghe
28.03.2012

Programul a fost finalizat: organizatorii promit cel mai bogat program de până acum, Zilele Sfântu Gheorghe din acest an având cel mai puternic impact.