ro
 
Miercuri, 17. Aprilie 2024.

Știri

Singura femeie – călăreţ a câştigat Galopiada Secuiască
17.07.2012

În finala ediţiei a doua a Galopiadei Secuieşti au intrat Cernat, Delniţa şi Ghidfalău. Concurentul din Coşeni nu a trecut de ultimul examen medical dinaintea finalei, astfel că  şi organizatorii, şi comisia de arbitri şi chiar şi concurentul în sine au decis să se retragă din concurs.

Galopiada Secuiască – 37 de localităţi iau parte la start
11.07.2012

Echipa organizatoare a Galopiadei Secuieşti a ţinut ultima conferinţă de presă, în cadrul căreia am aflat că toată lumea şi-a îndeplinit îndatoririle. Doamna viceprimar Sztakics Éva-Judit a declarat că numărul localităţilor care s-au înscris la concurs a crescut la 37...

34 de concurenţi la Galopiada Secuiască
06.07.2012

Termenul limită pentru înscrierea la singurul concurs de peste hotare al Galopului Naţional, Galopiada Naţională, a expirat. La concursul hipic s-au înscris 34 de localităţi şi comune, mai multe decât anul trecut.

Anunţ - Târg Tradiţional
25.06.2012

În cadrul evenimentului Galopiada Secuiască, care va avea loc pe Platoul de la Moacşa, în zilele de 14 iulie (sâmbătă) şi 15 iulie (duminică), va fi organizat Târg Tradiţional. Aşteptăm înscrierea meşteşugarilor şi artiştilor artizani care doresc să participe la Târg.

Proiectul programului Galopiadei Secuieşti
21.06.2012

Organizatorii Galopiadei Secuieşti au făcut public proiectul de program pentru cele două zile cât va dura evenimentul. Iubitorii de cai şi de sporturi ecvestre vor putea alege, în perioada 14 – 15 iulie, pe dealul Pivniţele Mari de la Moacşa, din foarte multe programe.

Se lucrează pe toată perioada verii
18.06.2012

Pe teritoriul oraşului nostru, şi la ora actuală se lucrează în aproape 30 de locaţii: sunt în curs lucrări de asfaltare a unor străzi şi reabilitarea trotuarelor. Cursul lucrărilor le-am discutat cu directorul Direcţiei de Gospodărire Comunală, domnul Biró László.

Absolvenţii vor beneficia de sprijin
18.06.2012

Biroul de Consiliere pentru Cetăţeni din Sfântu Gheorghe oferă informaţii utile absolvenţilor: despre diferite ajutoare băneşti oferite de stat, cât şi despre diferite prime şi indemnizaţii.

Sunt gata de folosinţă bazinul de înot în aer liber şi mofeta
11.06.2012

Cu ajutorul a mai mult de patru milioane euro a fost transformată complet staţiunea care aparţine de Sfântu Gheorghe, staţiunea Şugaş-Băi.