ro
 
Vineri, 19. Aprilie 2024.

Știri

Noaptea devoratorilor de publicitate
18.12.2012

În cadrul proiectului „Sfântu Gheorghe, capitala culturală şi de tineret a Ţinutului Secuiesc”, vineri, 21 decembrie va avea loc, şi la Sfântu Gheorghe, Noaptea devoratorilor de publicitate.

A început Târgul de Crăciun
17.12.2012

Moş Crăciun, în centrul oraşului
Începând de vineri, în centrul oraşului nostru, şaizeci şi şase de comercianţi, artizani şi vânzători de delicatesuri şi bunătăţi îi aşteaptă pe cei care se pregătesc de sărbători.

Începe sezonul de schi la Şugaş Băi
14.12.2012

Începând cu data de 14 decembrie, la Băile Şugaş vor fi pornite telescaunele. Mulţumită ninsorilor repetate din ultimele zile, stratul de zăpadă pe pârtii este de 30 de cm, ceea ce a făcut posibilă deschiderea lor.

Vineri începe Târgul de Crăciun
13.12.2012

Începând de vineri, 14 decembrie şi până în ziua de Crăciun, târgul organizat în centrul oraşului îşi va îmbogăţi oferta cu deosebitele obiecte de artizanat, cărţi, obiecte de decor şi cadouri, cât şi o multitudine de jucării.

 

Băile Şugaş: de pe pârtia de schi, în bazin
08.12.2012

S-a deschis centrul de recreere

Începând de marţi, locuitorii Municipiului Sfântu Gheorghe se pot destinde în centrul de tratament şi de recreere de la Şugaş Băi, centru realizat în cadrul programului „Drumul apelor minerale”.