ro
 
Miercuri, 24. Aprilie 2024.

Știri

La Colegiul Székely Mikó s-au colectat aproape 5,5 tone de ambalaje reciclabile
11.02.2013

Sfântu Gheorghe să fie Oraşul Reciclării

Primul concurs şcolar de colectare selectivă a deşeurilor s-a bucurat de un success neaşteptat în rândul elevilor de la Colegiul Székely Mikó: zece clase au colectat 4 camioane de deşeuri de ambalaje, în total fiind predate 5393 de kg de deşeuri, în cadrul concursului organizat de către Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe.

Votări despre buget
08.02.2013

Locuitorii oraşului mai au timp până duminică să-şi spună părerea în legătură cu bugetul oraşului, care sunt priorităţile care ar trebui incluse în bugetul local, care sunt acţiunile primordiare şi problemele cele mai importante care ar trebui să fie rezolvate, probleme care ar trebui tratate, în acest an, de către municipalitate, cu prioritate.

Va fi premiată clasa care va depune cea mai mare cantitate de deşeuri colectate selectiv
07.02.2013

Sfântu Gheorghe intră în competiţia pentru titlul „Oraşul reciclării” În următoarele 3 săptămâni, Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe, în parteneriat cu S.C. Tega S.A. organizează concurs şcolar de colectare selectivă a deşeurilor  de ambalaje.

Cea de-a XXII-a ediţie a Zilelor Sfântu Gheorghe este organizată sub semnul turismului cultural
01.02.2013

A început organizarea celei de-a XXII-a ediţii a Zilelor Sfântu Gheorghe, iar echipa susţine că cea din acest an va fi mai bună decât cea de anul trecut, se construieşte pe valori, şi târgul articolelor industriale va fi şi el mai organizat.

Spaţiu modern pentru picnic
29.01.2013

Valori, din colectarea selectivă a deşeurilor

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe participă şi ea la concursul demarat în toamna anului trecut de către Eco-Rom Ambalaje S.A., concurs care are ca temă colectarea selectivă a deşeurilor.

Centrul oraşului în transformare
25.01.2013

Parcări subterane, parc industrial, reabilitări de străzi

În cadrul conferinţei de presă de săptămâna trecută, domnul primar Antal Árpád András a declarat că anul acesta vor demara lucrările de reamenajare a centrului oraşului, iar în cursul primăverii vor începe lucrări de dezvoltare şi reamenajare care vor determina, în următorii 50 de ani, imaginea centrului oraşului.

Informaţii utile privind impozitele şi taxele locale pe anul 2013
18.01.2013

Se acordă bonificaţie pentru plata cu anticipaţie, până la data de 31.03.2013, a impozitului pe clădire, a impozitului pe teren şi a impozitului pe mijloacele de transport, datorat pe întregul an de către persoanele fizice, după cum urmează: până la 28 februarie 10%, iar în perioada 1–31 martie 5%.

Mai multe mii de persoane au sărbătorit în centrul oraşului
03.01.2013

Ultima zi a anului trecut şi prima zi a noului an au fost sărbătorite la Sfântu Gheorghe la Balul stradal organizat în centrul municipiului. În Piaţa Libertăţii, mai multe mii de persoane au început numărătoarea inversă, împreună cu primarul oraşului, domnul  Antal Árpád András...