ro
 

Știri

Spaţiu modern pentru picnic
29.01.2013

Valori, din colectarea selectivă a deşeurilor

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe participă şi ea la concursul demarat în toamna anului trecut de către Eco-Rom Ambalaje S.A., concurs care are ca temă colectarea selectivă a deşeurilor.

Centrul oraşului în transformare
25.01.2013

Parcări subterane, parc industrial, reabilitări de străzi

În cadrul conferinţei de presă de săptămâna trecută, domnul primar Antal Árpád András a declarat că anul acesta vor demara lucrările de reamenajare a centrului oraşului, iar în cursul primăverii vor începe lucrări de dezvoltare şi reamenajare care vor determina, în următorii 50 de ani, imaginea centrului oraşului.

Informaţii utile privind impozitele şi taxele locale pe anul 2013
18.01.2013

Se acordă bonificaţie pentru plata cu anticipaţie, până la data de 31.03.2013, a impozitului pe clădire, a impozitului pe teren şi a impozitului pe mijloacele de transport, datorat pe întregul an de către persoanele fizice, după cum urmează: până la 28 februarie 10%, iar în perioada 1–31 martie 5%.

Mai multe mii de persoane au sărbătorit în centrul oraşului
03.01.2013

Ultima zi a anului trecut şi prima zi a noului an au fost sărbătorite la Sfântu Gheorghe la Balul stradal organizat în centrul municipiului. În Piaţa Libertăţii, mai multe mii de persoane au început numărătoarea inversă, împreună cu primarul oraşului, domnul  Antal Árpád András...

La Sfântu Gheorghe, Revelionul este aşteptat cu bal stradal
21.12.2012

Cei care nu au decis încă unde să-şi ia rămas bun de la vechiul an şi unde să-l salute pe cel nou, nu trebuie să se mai gândească: în Piaţa Libertăţii se va organiza o petrecere cel puţin la fel de mare ca cea de anul trecut.

Noaptea devoratorilor de publicitate
18.12.2012

În cadrul proiectului „Sfântu Gheorghe, capitala culturală şi de tineret a Ţinutului Secuiesc”, vineri, 21 decembrie va avea loc, şi la Sfântu Gheorghe, Noaptea devoratorilor de publicitate.

A început Târgul de Crăciun
17.12.2012

Moş Crăciun, în centrul oraşului
Începând de vineri, în centrul oraşului nostru, şaizeci şi şase de comercianţi, artizani şi vânzători de delicatesuri şi bunătăţi îi aşteaptă pe cei care se pregătesc de sărbători.

Începe sezonul de schi la Şugaş Băi
14.12.2012

Începând cu data de 14 decembrie, la Băile Şugaş vor fi pornite telescaunele. Mulţumită ninsorilor repetate din ultimele zile, stratul de zăpadă pe pârtii este de 30 de cm, ceea ce a făcut posibilă deschiderea lor.