ro
 
Vineri, 22. Ianuarie 2021.

Știri

Hartă interactivă pe site-ul Primăriei - Lucrări de reamenajare şi reparaţii în mai mult de 40 de locaţii
10.11.2009
“În oraşul nostru, în momentul de faţă sunt peste 40 de locaţii unde decurg lucrări de reparaţii şi reamenajări”, ne-a declarat primarul Antal Arpad Andras în conferinţa de presa de joi. Tot dumnealui a menţionat că aceste lucrări şi modul în care evoluează acestea pot fi urmărite pe o harta interactivă de pe site-ul Primăriei.
De acum impozitele şi taxele locale se pot plăti şi on-line
10.11.2009
Primăria Municipiului Sf. Gheorghe împreună cu filiala locală a băncii OTP oferă locuitorilor municipiului posibilitatea de a plăti impozitele şi taxele locale şi cu ajutorul internetului. Condiţia pentru a putea folosi sistemul este ca plătitorii de impozite să aibă un cont curent şi card bancar emis de banca OTP.
Consultare publică privind drapelul municipiului Sfântu Gheorghe
13.10.2009
Începând de luni, 12 octombrie vor fi afişate propunerile pentru drapelul oraşului Sfântu Gheorghe la sediul Primăriei şi pe pagina de web al acestuia (www.sfantugheorghinfo.ro), a anunţat Antal Árpád András, primarul oraşului.
Gala Serilor Albastre, ediţia a II-a
10.06.2009
Joi, 18 iunie, începând cu ora 18:00, la Sala Albastră a Bibliotecii Judeţene Bod Peter din Sf. Gheorghe, se organizează Gala Serilor Albastre, ediţia a II-a, eveniment în cadrul căruia vor fi prezentaţi cei mai talentaţi tineri artişti locali şi nu numai, într-un spectacol inedit.
Zilele Sportive - Program
29.05.2009
Între 29 şi 30 mai se organizează Zilele Sportive ediţia a III-a.