ro
 

Știri

În luna mai se deschide Muzeul Vânătoresc
05.04.2013

Administrarea imobilului Casa Bene a fost predată Asociaţiei Vadon pe o perioadă de 25 de ani, de la 1 aprilie 2013, până la 31 martie 2037. Această hotărâre a fost adoptată în cadrul şedinţei ordinare a lunii martie.

Din data de 15 aprilie, firmele pot depune proiecte
05.04.2013

Începând cu data de 5 aprilie, pe site-ul Camerei de Comerţ şi Industrie a Judeţului Covasna vor putea fi găsite condiţiile şi regulamentul de participare la concursul care va oferi posibilitatea celor patru sute de întreprinderi mici şi mijlocii înregistrate la Sfântu Gheorghe, să-şi recupereze o parte importantă din sumele achitate pentru impozitul pe clădiri.

Anunţ de interes public
03.04.2013

Serviciului Comunitar de Evidenţă a Persoanelor vă aduce la cunoştinţa persoanelor interesate faptul că, din lipsă de personal, începând cu data de 8 aprilie 2013 taxa pentru contravaloarea cărţii de identitate şi taxa extrajudiciară de timbru se va achita exclusiv la Direcţia Finanţe Publice Municipale Sfântu Gheorghe str. Oltului, nr. 2.

Licitaţie pentru comercianţi şi miniparcuri de distracţie – Zilele Sfântu Gheorghe 2013
29.03.2013

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe organizează licitaţie pentru ocuparea domeniului public cu ocazia târgului de Zilele Sfântului Gheorghe 26-28 aprilie 2013.

Felicitarea cuplurilor de aur şi de diamant
28.03.2013

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe aşteaptă înscrierea cuplurilor care în acest ani îşi serbează nunta de aur, fiind căsătoriţi de 50 de ani, sau cea de diamant, după 60 de ani de căsnicie.

Curăţenie de primăvară în parc
26.03.2013

La ora actuală, în Parcul Elisabeta din Sfântu Gheorghe a fost finalizată strângerea frunzelor, crengilor uscate, cât şi a gunoiului aruncat pe timpul iernii, iar acum se lucrează la îngrijirea gazonului – am aflat de la domnul  György Ignác, şef atelier Zone Verzi.

Noi stâlpi de iluminat
26.03.2013

Au fost montaţi noii stâlpi de iluminat pe strada Borvíz, iar conform promisiunilor conducerii oraşului, au fost turnate primele straturi de asfalt încă în luna noiembrie a anului trecut, pentru a înlesni circulaţia înainte de începerea sezonului de schi.

Organizatorii urmăresc sfaturile primite – modificări privind locaţiile Zilelor Sfântu Gheorghe
25.03.2013

Modificări esenţiale se vor aplica în ceea ce priveşte târgul de articole industriale, de asemenea, parcul de joacă va fi mutat, iar participanţii la evenimentul Ziua de alergare Gáll Lajos vor porni din nou din centrul oraşului – au declarat organizatorii Zilelor Sfântu Gheorghe, în cadrul unei conferinţe de presă, care a avut loc joi, 21 martie.