ro
 
Joi, 18. Aprilie 2024.

Știri

Sfântu Gheorghe a intrat în bătălia pentru Orașul Reciclării
22.11.2012

Eco-Rom Ambalaje, compania deţinătoare a licenţei “Punctul Verde” în România şi cea mai importantă organizaţie de preluare de la agenţii economici a obligaţiei de reciclare şi valorificare a deşeurilor de ambalaje, lansează competiţia ”Orașul Reciclării” adresată primăriilor de municipiu.

Poate începe construirea celui mai mare parc industrial al Ţinutului Secuiesc
19.11.2012

După trei ani de la câştigarea proiectului pentru construirea, la Câmpul Frumos, a parcului industrial, pe o suprafaţă de 17 hectare, s-a reuşit, în sfârşit, semnarea contractului. Primarul Municipiului Sfântu Gheorghe, domnul Antal Árpád András consideră că este cea mai importantă  investiţie dintre toate cele de până acum.

Oraşul se pregăteşte de sărbători
19.11.2012

În Sfântu Gheorghe au început montarea elementelor decorative pentru iluminatul specific Sărbătorilor de Crăciun.  Luminile vor fi aprinse de domnul primar Antal Árpád András, în data de 2 decembrie, prima duminică de Advent.

Bursele Sfântu Gheorghe - lista celor înscrişi
16.11.2012

În total, 13 de absolvenţi de liceu şi-au depus dosarele de înscriere pentru anunţatele Burse Sfântu Gheorghe, la sediul Consiliul Local al Municipiului Sfântu Gheorghe.

Târg de Crăciun 2012 - condiţii de înscriere
13.11.2012

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe organizează Târg de Crăciun între 14 şi 24 decembrie, în Piaţa Libertăţii. Organizatorii caută comercianţi, asociaţii, fundaţii pentru comercializarea produselor predominant tradiţionale...

În atenţia solicitanţilor ajutorului pentru încălzire
12.11.2012

Dosarele de solicitare pot fi depuse pe strada Erege, nr.19, până pe data de 20 noiembrie, dacă solicitanţii doresc să primească acest ajutor întregul sezon de încălzire (noiembrie 2012 – martie 2013). Cererile de solicitare a ajutorului de încălzire se pot depune până în data de 20 a fiecărei luni, dar cele care vor fi depuse după data de 20 noiembrie, vor primi ajutorul doar pentru lunile rămase, până în martie.

Tratare eficientă a efectelor migraţiei
09.11.2012

În cadrul conferinţei de presă organizată la mijlocul săptămânii, în sala de şedinţe a Primăriei Municipiului Sfântu Gheorghe, specialiştii participanţi la proiectul internaţional SEEMIG – Institutul pentru Studierea Problemelor Minorităţilor Naţionale, Consiliul Judeţean Harghita şi Consiliul Local Sfântu Gheorghe – au încercat să atragă atenţia asupra necesităţii conlucrării şi colaborării autorităţilor publice locale cu instituţiile de cercetare demografică.