ro
 
Duminică, 07. Iulie 2024.

Știri

S-a terminat numărarea câinilor
18.09.2017

Personalul adăpostului de câini ai TEGA SA din Câmpul Frumos, împreună cu lucrătorii poliției locale și-au încheiat acțiunea de numărare a câinilor din casele particulare din Sfântu Gheorghe.

 A început curăţarea pârâului Debren în perimetriul zonelor locuite
15.09.2017

A început curățarea secțiunii de aproximativ 3-3,2 km a pârâului Debren care curge pe o distanță de 4,6 km pe teritoriul municipiului Sfântu Gheorghe.

Lucrări de reabilitare pe strada 1 Decembrie 1918
13.09.2017

Pe data de 14 septembrie, joi, încep lucrările de reabilitare a străzii 1 Decembrie 1918 din Sfântu Gheorghe, pe partea cuprinsă între bvd. Gen. Grigore Bălan (intersecţia semaforizată) și podul peste râul Olt din zona gării. Lucrările de reabilitare a sistemului rutier la partea carosabilă se execută în scopul creșterii calității drumului și a îmbunătățirii scurgerii apelor pluviale în lungul străzii.

Caravana TIFF la Sfântu Gheorghe: adrenalină și umor
11.09.2017

După ce a traversat 10 orașe din țară, Caravana TIFF oprește la Sfântu Gheorghe pe 12 și 13 septembrie, pentru două seri de cinema în aer liber. Proiecțiile vor avea loc în Piața Libertății, de la 21.00, iar intrarea este gratuită.

Amprenta culturii contemporane la pulzArt 5
05.09.2017

În perioada 31 august – 3 septembrie, numeroasele producții teatrale, muzicale și artistice au adus o energie proaspătă, revigorantă municipiului Sfântu Gheorghe. Anul acesta, festivalul pulzArt a fost caracterizat printr-o puternică prezență internațională.

Străzi ce se finalizează anul acesta în Sfântu Gheorghe
02.09.2017

Încă anul acesta se vor finaliza lucrările începute pe străzile Lăcrămioarei, Kós Károly, Înfrățirii, Grădinarilor și Váradi József – a declarat Antal Árpád András în cadrul conferinței de presă săptămânale.

Ziua porților deschise la Arena din Sfântu Gheorghe
21.08.2017

Puține investiții mari de infrastructură au declanșat atât de mult interes în rândul locuitorilor orașului ca Arena nu de mult deschisă din Sfântu Gheorghe. Deși construcția Arenei s-a finalizat și cu toții am avut ocazia să aruncăm o privire spre ea, mergând pe strada principală, senzațiile primului contact nu pot fi depășite în intensitate de nicio fotografie, plan de prezentare sau articol de ziar.

S-a lansat din nou prioritatea referitoare la reabilitarea termică a blocurilor a Programului Operaţional Regional
18.08.2017

Programul european de finanțare pentru reabilitarea termică a blocurilor, deja cunoscut din anul trecut, a fost lansat pe data de 27 iulie. Obiectivul general al programului este sprijinirea eficienței energice incluzând și reabilitarea termică a blocurilor.