ro
 
Duminică, 07. Iulie 2024.

Știri

Din cauza concediilor procesul sterilizării câinilor la Sfântu Gheorghe este întrerupt
11.08.2017

Având în vedere perioada concediilor de vară, procesul de numărare a câinilor va fi întrerupt începând din a doua săptămână a lunii august până pe data de 22 august. 

Începând de miercuri, strada Cişmelei devine stradă cu sens unic
11.08.2017

Începând de miercuri, 16 august, Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe transformă strada Cişmelei în stradă cu sens unic, de la strada Dózsa György în direcţia străzii József Attila.
 

Urmează a V-ea ediţie a concursului Sugas Race
10.08.2017

Vara este într-adevăr sezonul concursurilor de sport dar şi toamna ne aşteaptă cu nişte concursuri pe măsură. Abia a început ediţia a XI-a a Turului Ciclist al Ținutului Secuiesc,  în luna septembrie şi octombrie la Şugaş Băi va avea loc un alt concurs, competiția Sugas Race.

Turul Ciclist al Ținutului Secuiesc: curiozități și închiderea traficului rutier
09.08.2017

Jurnaliștii au avut ocazia să facă fotografii cu Novák Ede după conferința de presă ținută luni despre Turul Ciclist al Ținutului Secuiesc  în care s-au oferit informații legate de istoria, noutățile și nu în ultimul rând curiozitățile concursului.

Alte străzi noi, dar și o școală vor fi renovate în Sfântu Gheorghe din bugetul statului
07.08.2017

Primăria municipiului Sfântu Gheorghe a licitat cu succes pentru renovarea a 9 străzi și o școală, pe unele porțiuni ale acestor străzi lucrările au fost deja începute. Ministerul Dezvoltării a adoptat acel proiect infrastructural, care pe anul 2017 include renovarea a 9 străzi ale orașului Sfântu Gheorghe și renovarea clădirii principale a Liceului Mikes Kelemen. 

Restricții de circulație în timpul etapei de la Sfântu Gheorghe a Turului Ciclist al Ținutului Secuiesc
07.08.2017

Deschiderea oficială, prezentarea echipelor și prologul de 5,3 km ale ediției a XI-a a Turului Ciclist al Ținutului Secuiesc se vor desfășura pe străzile orașului Sfântu Gheorghe miercuri, pe data de 9 august, între orele 18.00 și 21.00.

Calificare profesională pentru administratorii de bloc
04.08.2017

Guvernul României, a aprobat în luna mai 2017, un proiect de lege privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea asociaţiilor de proprietari şi administrarea condominiilor. După intrarea în vigoare a propunerii legislative, persoanele fizice care sunt atestate momentul de faţă să fie administratori de bloc, vor putea să-şi păstreze funcţia numai dacă vor obţine un certificat de calificare profesioanlă.

Anul acesta, Turul Ciclist al Ținutului Secuiesc, pornește pentru prima dată de la Sfântu Gheorghe
03.08.2017

Organizat pentru prima dată în anul 2007 la inițiativa primăriei orașului Miercurea-Ciuc și a echipei de ciclism local (Tușnad Cycling Team), cu scopul de a crea o oportunitate competitivă reprezentanților acestui tip de sport, promovând în același timp conceptul ciclismului și frumusețile regiunii, Turul Ciclist al Ținutului Secuiesc promite prin ediția a XI-a, o provocare ieșită din comun.