ro
 
Duminică, 07. Iulie 2024.

Știri

Proiect de hotărâre cu caracter normativ privind încadrarea pe zone fiscale
26.10.2017

După cum vă amintiți, stabilirea taxelor și impozitelor locale în anul 2017 s-a făzut pe baza încadrării zonale a terenurilor intravilane din Sfântu Gheorghe. Începând cu data de 24 octombrie s-a publicat proiectul de hotărâre cu caracter normativ care actualizează încadrarea pe zone fiscale a intravilanului municipiului Sfântu Gheorghe și care va constitui baza stabilirii taxelor și impozitelor locale pentru anul 2018.

Trei companii se pot muta în Parcul industrial de la Câmpu Frumos încă din acest an
24.10.2017

Primele trei companii care se vor muta în acest an în Parcul industrial situat la doar câţiva kilometri de Sfântu Gheorghe sunt o companie din industria de automobile, o întreprindere aparținând producției de bere artizanală și o firmă de fabricare decoruri pentru teatru.

Sterilizarea câinilor la un preţ promoţional pentru încă două luni
23.10.2017

Informăm pe toţi deținătorii de câini de rasă fără pedigree și de câini care nu sunt de rasă pură, cu domiciliul stabil în Sfântu Gheorghe că pot solicita sterilizarea câinilor la un preț redus până la sfârșitul anului 2017.

Casa de Cultură Kónya Ádám organizează o mini serie de lecturi pentru operatori culturali
14.10.2017

În perioada 16 - 20 octombrie, la Sfântu Gheorghe va avea loc evenimentul Saint George Startup Week care oferă posibilitatea întreprinzătorilor începători și avansați să se întâlnească, să facă schimb de experiență și să se dezvolte împreună.

Programul Târgului de Toamnă 2017
13.10.2017

Sărbătoarea Mierii va fi tema celei de a 7-a ediții a Târgului de Toamnă, care va avea loc în acest an în zilele de 14 și 15 octombrie, în Piața Centrală a municipiului Sfântu Gheorghe. În timpul zilei vor fi expuse produse agricole și de artizanat, la eveniment participând 20 de agricultori și 50 de artizani.

A început programul denumit Inițiere în sport
12.10.2017

La inițiativa Primăriei Municipiului Sfântu Gheorghe și în parteneriat cu Asociația Sport Club ”Királypingvinek” s-a născut programul Inițiere în sport, scopul fiind, exploatând posibilitățile oferite de noua Arenă Sepsi, să se pornească un program de promovare a unui sport de masă pentru copiii mici.

Lucrările deja finalizate și lucrările aflate în curs de desfășurare ale orașului
12.10.2017

În paralel cu lucrările de reabilitare a străzilor, ceva mai cuprinzătoare, care au fost efectuate în perioada verii, la Sfântu Gheorghe se află în curs de desfășurare și lucrări mai mici de amenajare și înfrumusețare a orașului. În ceea ce privește lucrările deja finalizate și cele încă aflate în desfășurare am stat de vorbă cu directorul Direcției de Gospodărire Comunală, domnul Biró László.

MANUS - Conferință și masă rotundă despre situația romilor de la Őrkő
12.10.2017

Festivalul romilor, Manus, inițiat anul trecut continuă și în acest an, organizat acum în jurul unei teme centrale profesională și cu un cerc mai larg de organizatori și sponzori. Întâlnirea din acest an va avea loc pe data de 13-14 octombrie la mai multe locații din Sfântu Gheorghe.