ro
 
Vineri, 12. Iulie 2024.

Compartimentul Tehnologia Informației și Administrarea Bazei de Date


Persoană de contact:

Balogh Álmos - almos.balogh@sepsi.ro

Date contact:

Număr telefon: +40 267 316 957 ► interior 107
Adresa: strada 1 Decembrie 1918, nr. 2, biroul nr. 20

Prezentarea activităţii biroului:

- Menţinerea în funcţiune a echipamentelor informatice a Primăriei Municipiului Sfântu Gheorghe (servere, calculatoare desktop, calculatoare laptop, imprimante, multifuncţionale, scanere, routere, switch-uri, reţeaua locală) din punct de vedere software, în unele cazuri şi din punct de vedere hardware.
- Instalare sisteme de operare, driver-e pentru echipamente informatice, programe informatice. Configurare servere, calculatoare, imprimante, multifuncţionale, switch-uri. Actualizări sisteme de operare, baze de date, programe informatice. Salvarea periodică a datelor, a bazelor de date de pe servere. Recuperare date de pe calculatoare, stick-uri şi alte dispozitive de stocare.
- Centralizare, efectuare comenzi echipamente informatice, bazate pe necesităţile angajaţilor primăriei.
- Luare parte la deschiderea şi evaluarea ofertelor de preţ din domeniul informatic.
- Asigurare asistenţă tehnică la şedinţele ordinare şi extraordinare a consiliului local municipal, privind sistemul electronic de votare, totodată înregistrarea digitală a materialul sonor al şedinţei. Punerea la dispoziţia Biroului Administraţiei Locale a materialelor şedinţelor de consiliu pentru întocmirea proceselor verbale de şedinţă. Asigurare asitenţă tehnică la sala de şedinţă cu alte ocazii.