ro
 
Vineri, 05. Iulie 2024.

Știri

Continuă reparaţiile străzilor din Sfântu Gheorghe
01.04.2020

În funcție de condițiile meteorologice, se efectuează în această perioadă renovări minore, dar și reparații importante pe unele străzi

 

Primăria solicită băncilor să elimine comisioanele pentru plata online a întreţinerii
01.04.2020

Având în vedere contextul actual, în care distanţarea socială şi evitarea contactului cu alte persoane sunt esenţiale, Primăria Sfântu Gheorghe solicită băncilor să elimine comisioanele pentru plata online a întreţinerii.

 

Primăria Sfântu Gheorghe ajută locuitorii fără venituri
31.03.2020

În timpul stării de urgență, Primăria Sfântu Gheorghe oferă asistență persoanelor aflate în situații dificile care, din anumite motive, nu au primit încă ajutor social sau ajutor familial.

 

Compania de salubritate TEGA nu va emite facturi pe perioada stării de urgenţă
31.03.2020

Facturile vor fi emise ulterior şi pentru această perioadă, astfel că locuitorii le vor putea achita mai târziu.

 

Au fost desemnate cele mai atletice clase din Sfântu Gheorghe
30.03.2020

La fel cum educația tradițională și multe alte activități au trebuit să fie suspendate din cauza epidemiei de coronavirus, astfel şi competiţia „Clasa Campionilor – Cea mai atletică clasă din Sfântu Gheorghe” a fost suspendată.

 

În timpul stării de urgenţă, citirea apometrelor este suspendată
30.03.2020

Din cauza epidemiei de coronavirus, citirea contoarelor de apă va fi suspendată în județ, inclusiv la blocuri, cât și la case particulare.

 

Începând cu 30 martie, cursele Multi-Trans sunt gratuite
28.03.2020

Multi-Trans va relua începând cu 30 martie o parte din cursele de dimineață și după-amiază în zilele lucrătoare, cu servicii gratuite până la sfârșitul stării de urgență.

 

Declaraţiile pe proprie răspundere sunt valabile şi pe modelul vechi
27.03.2020

Pentru a veni în ajutorul locuitorilor, Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe a tipărit 50.000 de declaraţii pe proprie răspundere care să fie distribuite în magazine şi scările de bloc din oraş.