ro
 
Vineri, 05. Iulie 2024.

Știri

Primarul Antal Árpád, apel la respectarea recomandărilor făcute de autorităţi
07.04.2020

Primarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Árpád, face un apel la locuitorii oraşului „să nu se relaxeze şi să respecte cu stricteţe recomandările făcute de autorităţi”.

 

Documentele expirate se prelungesc automat până după finalul stării de urgență
07.04.2020

Valabilitatea documentelor emise de Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţa Persoanelor se prelungeşte până la încetarea stării de urgenţă şi sunt recunoscute de autorităţi pe teritoriul României.

 

2,8 milioane de lei, alocate de Consiliul Local Sfântu Gheorghe pentru combaterea coronavirusului
06.04.2020

Vineri a avut loc prima şedinţă online a Consiliului Local Sfântu Gheorghe, în care au fost adoptate 34 de hotărâri.

 

Campania comună a Primăriei și TEGA pentru debarasarea obiectelor vechi continuă
03.04.2020

La sfârșitul lunii martie, Primăria Sfântu Gheorghe, în colaborare cu societatea de salubritate TEGA S.A., a lansat o campanie de colectare a obiectelor pe care locuitorii le-au depozitat de-a lungul timpului în locuinţe, garaje sau beciuri, şi care nu mai sunt de folos.

 

Apel pentru siguranţă publică
03.04.2020

Primăria municipiului face un apel la locuitori că în cazul în care sunt victime ale unor infracţiuni să comunice acest lucru şi la Cabinetul Primarului.

 

Modificări în Relaţiile cu Publicul în cadrul Primăriei
02.04.2020

Pentru prevenirea răspândirii coronavirusului (Covid-19), birourile și instituțiile subordonate ale Primăriei Municipiului Sfântu Gheorghe sunt închise publicului.

Cununiile au fost suspendate, iar procesul de eliberare a certificatelor de deces se schimbă
01.04.2020

Din cauza situației create de pandemia de coronavirus, de la 1 aprilie, pe toată perioada stării de urgență, nu se vor oficia cununii la Sfântu Gheorghe, iar procesul de eliberare a certificatelor de deces se schimbă.