ro
 

Știri

Inaugurarea creaţiei NIKE II. a  sculptorului Jecza Péter
01.07.2010
Vă invităm cu drag să participaţi la inaugurarea creaţiei NIKE II. a  sculptorului Jecza Péter, eveniment care va avea loc în Parcul Elisabeta, lângă lac, în data de 6 iulie 2010, cu începere de la orele 19,00.
Programul Hárit pentru copiii romi
23.06.2010

Primăria Sfântu Gheorghe şi Hárit, împreună cu Direcţia Judeţeană de Tineret şi cu Direcţia Interetnică, a demarat un program pentru copiii romi, pe perioada vacanţei de vară.

Să urmărim programul „Vocea naturii”
23.06.2010
Asociaţia Könczei László a iniţiat un program educaţional pentru mediu, cu denumirea  „Vocea naturii”, care are ca scop atragerea atenţiei asupra folosirii ecologice a parcurilor şi zonelor verzi din oraş şi din zonele învecinate. Scopul campaniei este acela de a impulsiona locuitorii să producă cât mai puţine deşeuri, dar şi de a le refolosi şi revalorifica.
Cu cumpătare, putem trece de criză
23.06.2010
La iniţiativa primarului Antal Árpád András, în cadrul programului de sprijinire a întreprinzătorilor, luni, la Incubatorul  de Afaceri, s-au ţinut prelegeri. Tema acestor prelegeri s-a referit la implicaţiile şi durata crizei financiare, au fost făcute propuneri concrete care vizează şi interesează sfera întreprinzătorilor.
Hartă interactivă pe site-ul Primăriei - Lucrări de reamenajare şi reparaţii în mai mult de 50 de locaţii
23.06.2010

În Sfântu Gheorghe, în momentul de faţă sunt peste 50 de locaţii unde decurg lucrări de reparaţii şi reamenajări,  iar aceste lucrări şi modul în care evoluează pot fi urmărite pe o harta interactivă de pe site-ul Primăriei.

Piaţa Hungaria prinde contur
22.06.2010

În centrul municipiului, demolările necesare începerii lucrărilor la noua Piață Hungaria se fac în paralel, în două locuri.

Tratative în legătură cu terenurile armatei
22.06.2010

Se duc tratative în legătură cu terenurile armatei aflate pe teritoriul reşedinţei de judeţ. Primarul a discutat concret cu delegaţii ministerului despre poligonul mic de tragere, al oraşului.

Nu se sistează lucrările de reabilitare termică
14.06.2010

În ciuda situaţiei generate de criză, în Sfântu Gheorghe continuă lucrările de reabilitare  termică a blocurilor vechi. În legătură cu diferitele zvonuri care au circulat în rândul locuitorilor, primarul Antal Árpád András a considerat necesar să-i lămurească pe locuitorii străzii Császár Bálint că nu trebuie să se teamă de faptul vor plăti din buzunar costul total al lucrărilor.