ro
 

Știri

Maraton naţional pe biciclete în Sfântu Gheorghe
06.06.2010
Duminică, 6 iunie, cu începere de la ora 10,00, noul înfiinţat Club sportiv Jaxtrem, organizează maraton naţional pe biciclete. Pornirea va fi din centrul oraşului.
Îndreptăţiţi pentru transportul în comun gratuit
03.06.2010

Consiliul Local a modificat contractul semnat cu Multitrans S.A. Modificarea actuală se referă la faptul că locuitorii oraşului Sfântu Gheorghe, având vârsta peste 65 de ani, care nu au pensie, pot călători gratuit.

Noi terenuri de joacă de Ziua Copiilor
02.06.2010
De Ziua Copiilor Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe a finalizat cinci noi terenuri de joacă.


Poziţia Slovaciei, în legătură cu dubla cetăţenie, este o aberaţie
31.05.2010
Primarul Antal Árpád András şi-a exprimat bucuria în legătură cu aprobarea, de către Parlamentul maghiar, a legii dublei cetăţenii, în care se stipulează că, maghiarii de dincolo de graniţele Ungariei, în baza unei cereri individuale , pot primi, în mod privilegiat, cetăţenia maghiară.
Antal Árpád : UDMR şi  CNMT  trebuie să gândească eficient împreună
31.05.2010
„Ar fi de actualitate şi important, să se creioneze o coaliţie între UDMR şi CNMT condus de Tőkés László, care să promoveze interesele maghiarimii, pe mai multe fronturi” – a declarat Antal Árpád András, primarul oraşului Sfântu Gheorghe.

Se renovează clădirea Romtelecom, din centru
31.05.2010
Primarul Antal Árpád András a dat, joi, o veste bună: în privinţa renovării clădirii Romtelecom, au reuşit să ajungă la o înţelegere. Actualul propritar al clădirii, Deutsche Telekom, a hotarât săptămâna trecută, renovarea clădirii, finanţând în totalitate lucrările, cu o investiţie de 600.000 euro.
Ediţia  a patra a turului ciclist din Ţinutul Secuiesc
31.05.2010

Ţinutul Secuiesc găzduieşte cel mai mare tur de ciclism din România. Anul acesta, evenimentul va dura cu o zi mai mult, traseul fiind mărit, iar în locul obişnuitei date din luna august, turul de ciclism al Ţinutului Secuiesc se va desfăşura în a doua parte a lunii iulie.

Vot pe pagina de web a oraşului
29.05.2010
Până la sfârşitul lunii mai, se mai poate vota pe pagina de internet a Primăriei Municipiului Sfântu Gheorghe, http://www.sfantugheorgheinfo.ro, în legătură cu închiderea centrului oraşului, la sfârşit de săptămână, începând cu 1 iunie.