ro
 

Știri

 A  început reamenajarea Colegiului  Székely Mikó
14.06.2010

S-a încheiat licitaţia pentru reabilitarea Colegiului Székely Mikó şi pot începe lucrările. S-a început demolarea vechii săli de  sport, iar în locul acesteia, care este degradată, va fi construită o sală de sport modernă, cu mai multe nivele.

Continuă amenajarea parcărilor, în tot oraşul
14.06.2010
Consiliul Local continuă acţiunea de amenajare a parcărilor în Sfântu Gheorghe. A fost dată în folosinţă o parcare cu 22 locuri pe strada Presei, iar în prezent, se lucrează la una cu 28 locuri pe aleea Tineretului şi se amenajează o parcare cu 15  locuri pe strada Făcliei.
Ţinutul Trei Scaune plănuieşte organizarea unui „Galop Naţional Secuiesc”
14.06.2010

La evenimentul numit Galopul Naţional organizat la Budapesta, au participat două localităţi din Ardeal. Sfântu Gheorghe a fost prezent a treia oară la acest eveniment , cu sprijinul Consiliului Local Ferencváros, care, împreună cu organizatorii, au plănuit organizarea unui eveniment simular în variantă secuiască.

Locul întâi pentru spaţii verzi
14.06.2010

Sfântu Gheorghe  a fost premiat de Ministerul Mediului cu locul întâi pentru politica – prieteni ai plantelor şi de amenajare de parcuri. Ministerul de resort a acordat acest premiu a patra oară, în urma campaniei „ Milioane de oameni, milioane de pomi”.

Breasla Barabás Miklós va avea sediu şi în Secuime
12.06.2010
Pentru filiala din Sfântu Gheorghe a Breslei tuturor artiştilor plastici Barabás Miklós , oraşul asigură sediu – asta a hotărât Consiliul Local, în şedinţa ordinară din luna mai.
Se construiesc noi terenuri de tenis în Sfântu Gheorghe
12.06.2010
Consiliul Local a încheiat un contract de parteneriat cu firma Sepsi Ad Construcţii, cea care construieşte centrul sportiv din strada Vânătorului.
Profesionalism şi constrângerea cifrelor
09.06.2010
În aceste zile au apărut în presa locală insinuări cu tentă politică în legătură cu aşa numita destituire a lui Bocsárdi László. Adversarii mei politici au încercat, ca şi altădată, să mă submineze, folosindu-l drept scut împotriva mea pe Bocsárdi László. Şi de această dată, ca şi în trecut, o să răspund cu date concrete, la acuzaţiile aduse, prin intermediul meu, la adresa Primăriei şi Consiliului Local.
Mare larmă de Ziua Copilului, la Sfântu Gheorghe
08.06.2010
Anul acesta în Sfântu Gheorghe,  Ziua Copilului  s-a bucurat de un interes mult mai mare decât cel aşteptat, aproape cinci mii de copii au participat la cele peste 50 de programe, special pentru ei, organizate.