ro
 

Știri

Restricţii de circulaţie
22.07.2010
Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe vă aduce la cunoştinţă că în perioada 23-24 iulie se va restricţiona circulaţia rutieră în mai multe zone ale oraşului datorită unor manifestări sportive. Vă rugăm, să nu parcaţi autoturismele pe străzile închise circulaţiei
Cupa „Trei Scaune” – concursul cicliştilor amatori
19.07.2010

Centrul oraşului este al bicicliştilor pentru o zi. Sâmbătă, 24 iulie, de la ora 16 se vor întrece cicliştii amatori. Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe doreşte să popularizeze mersul pe două roţi, din acest motiv primăria ia parte la organizarea concursului Cupa „Trei Scaune”, un eveniment din cadrul Turului Ciclist al Ţinutului Secuiesc.

Dezinsecţie la Sfântu Gheorghe
19.07.2010

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe atrage atenţia locuitorilor oraşului că, începând de luni, 19 iulie, începe dezinsecţia în oraşul nostru. În cursul zilei, acţiunea se va desfăşura lângă albia pârâurilor şi în zonele învecinate, iar seara se va stropi cu insecticid în grădini şi pivniţe.

Clădirea cinematografului Arta este intabulată
16.07.2010

S-a reuşit intabularea clădirii cinematografului Arta – a declarat primarul Antal Árpád András,  în cadrul şedinţei extraordinare de luni, a Consiliului Local, unde, s-a adoptat, totodată, hotărârea ca Teatrul Andrei Mureşanu să primească această clădire, în administrare, pe timp de 15 ani.

Concursul „Faţade îngrijite, restaurări de faţade exemplare”
16.07.2010

Consiliul Local a semnat un Acord de parteneriat cu Direcţia Judeţeană pentru Cultură şi Patrimoniul Naţional Covasna, ca la toamnă, în cadrul şi sub egida Zilei Europene a Patrimoniului 2010, patru proprietari de case construite înainte de 1940, să fie premiaţi.

Sprijin pentru famiile afectate de inundaţii
16.07.2010

În şedinţa extraordinară de luni, Consiliul Local a hotărât ca mai mult de 110 familii afectate de inundaţii, să primească ajutoare.

Noi paşi în problema poligonului mic
11.07.2010

S-a făcut primul pas pentru ca oraşul să preia poligonul mic, după ce, consiliul a aprobat, studiul de fezabilitate, necesar pentru construirea blocurilor ANL.

S-a modificat cuantumul chiriilor cabinetelor medicale
11.07.2010

În conformitate cu normele legale, medicii de familie care închiriază cabinete trebuie să plătească lunar 1 euro pe mp, în loc de 1 euro pe mp pe an, cum era până acum.