ro
 

Știri

Noi măsuri în căminele sociale
11.07.2010

Locatarii căminelor sociale din Sfântu Gheorghe trebuie să ia parte şi la plata serviciilor – a hotărât ieri consiliul municipal.

 A demarat Programul „Vino Acasă!”
11.07.2010

Deşi, cu multe greutăţi, încet demarează programul Vino Acasă, anunţat anul trecut de Primăria Sfântu Gheorghe, care are ca scop atragerea acasă a tinerilor intelectuali.

Ceva mai mulţi bani
11.07.2010

Schimbările au adus rectificări bugetare

Anul acesta, în urma reabilitării termice cu ajutorul de la guvern, şi mai multe blocuri îşi pot schimba înfăţişarea.

Se modernizează Gara CFR din Sfântu Gheorghe
11.07.2010

În curând ar putea începe lucrări de renovare şi modernizare la clădirea Gării CFR din municipiul Sfântu Gheorghe, cât şi la terenul din faţa clădirii.

Eveniment amânat
06.07.2010
Inaugurarea creaţiei NIKE II. a  sculptorului Jecza Péter, anunţat pentru data de 6 iulie 2010, a fost amânat şi urmează să fie reprogramat. Vă mulțumim pentru înțelegere.
Se fac sondaje de opinie în legătură cu starea de mulțumire a locuitorilor
01.07.2010

Primăria orașului și-a propus să facă un sondaj de opinie în legătură cu starea de mulțumire a locuitorilor. În legătură cu această inițiativă, primarul Antal Árpád András a dezvoltat ideea că este important ca locuitorii orașului să fie mulțumiți cu serviciile oferite de instituții.

Locuințele ANL pot fi cumpărate
01.07.2010

Zilele acestea a intrat în vigoare Hotărârea Guvernului cu privire la vânzarea, la preț unitar, a apartamentelor din blocurile construite de Agenția Națională a Locuințelor – a declarat primarul Antal Árpád András.

Proiectul “Capitala Tineretului European” a fost finalizat și trimis
01.07.2010

O echipă formată din 9 tineri entuziaști a depus proiectul pentru concursul Sfântu Gheorghe – Capitala Tineretului European.