ro
 
Vineri, 29. Martie 2024.

Știri

Metal finlandez şi rockeriţe super la cea de-a XXII-a ediţie a Zilelor Sfântu Gheorghe
28.02.2013

Zilele Sfântu Gheorghe este sărbătoarea nu numai a întâlnirilor ci şi a stilurilor variate de muzică. Organizatorii alcătuiesc programul de la sfârşit de săptămână în aşa fel, încât toţi iubitorii de muzică să-şi poată găsi ritmul preferat.

Liceul Teoretic „Mikes Kelemen” este cea mai ecologică instituţie de ínvăţământ
26.02.2013

S-au strâns douăzeci de tone de deşeuri colectate selectiv în cadrul concursurilor şcolare organizate de Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe în parteneriat cu S.C. Tega S.A. Ultima etapă a concursului între clase a fost organizată în Liceul Teoretic „Mikes Kelemen” vineri, 22 februarie.

Terenuri de sport la Băile Şugaş
25.02.2013

Lucrările de la Băile Şugaş continuă şi în acest an. Doamna viceprimar Sztakics Éva a declarat că se doreşte predarea terenului de sporturi extreme, cel de minigolf şi terenul de tenis încă în acest an, existând toate şansele pentru realizarea acestui lucru.

Se construieşte o creşă modernă
25.02.2013

Vinerea trecută s-a semnat contractul pentru finanţarea modernizării clădirii monument de pe strada  Kós Károly, clădire monument cunoscută ca şi Vila elveţiană, unde se va amenaja o creşă modernă.

S-a încheiat votarea on-line
25.02.2013

Ca şi anul trecut, şi în acest an, pe primul loc se află crearea de locuri de muncă, după părerea locuitorilor oraşului nostru. Acest lucru a reieşit în urma rezultatelor votării on-line, iniţiată de Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe.

Preferaţii publicului, oaspeţi care revin la cea de-a XXII-a ediţie a Zilelor Sfântu Gheorghe
22.02.2013

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe, împreună cu echipa de organizare a Festivalului „Zilele Sfântu Gheorghe” şi Camera de Comerţ şi Industrie a Judeţului Covasna au organizat, în data de 14 februarie, o întâlnire  cu partenerii pentru a-şi exprima recunoştinţa faţă de toţi cei care, timp de patru ani, au sprijinit festivalul.

Au început înscrierile pentru Târgul de Meşteşugari şi Artă Populară
21.02.2013

Târgul de Meşteşugari şi Artă Populară, care a devenit deja tradiţie în cadrul „Zilelor Sfântu Gheorghe”, va fi organizat în perioada 26 – 28 aprilie 2013, pe strada Kós Károly.

S-au colectat peste 5 de tone de ambalaje reciclabile la CNMV
20.02.2013

Marţi, 19 februarie a avut loc premierea câştigătorilor celui de al doilea concurs şcolar de colectare selectivă a deşeurilor organizat în Colegiul Naţional „Mihai Viteazul”. Competiţia organizată de către Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe s-a bucurat de mare succes în rândul elevilor...