ro
 
Duminică, 07. Iulie 2024.

Știri

Ne apropiem de finalul marilor investiţii destinate reabilitării drumurilor
09.11.2017

„Am reușit să ne ținem de promisiunea făcută în ceea ce privește finalizarea, înaintea sosirii iernii, a lucrărilor începute de reabilitare a drumurilor” – a declarat azi primarul Antal Árpád-András în cadrul conferinţei de presă. Primarul a mai adăugat că lucrările, reparațiile, marcajul rutier pe asfalt și astuparea gropilor din oraș  nu se vor întrerupe, ci vor continua până când vremea va permite. 

În weekend Cultura vine la noi acasă
08.11.2017

În municipiul Sfântu Gheorghe, în cadrul Anului Participării Comunității, Cultura vine la noi acasă. Weekendul acesta, jonglerii și muzicienii stradali vor vizita cartierele reședinței de județ, oferindu-le  locuitorilor o mică degustare culturală.

Iarna asta ne vom bucura de un patinoar  mai mare în centrul orașului
03.11.2017

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe va amenaja, pentru lunile de iarnă, un patinoar mobil de 20x40 metri în piața centrală a orașului. Patinoarul, având dimensiuni mai mari, decât cele de până acum va avea și o nouă locație în piața centrală, urmând să fie amplasat pe Piaţa Libertăţii în fața clădirii Prefecturii Covasna și a Consiliului Județean Covasna.

 

vibrate!sessions – Muzică vibrantă, contemporană și clasică, la Sfântu Gheorghe!
03.11.2017

În perioada 15-19 noiembrie, municipiul Sfântu Gheorghe va găzdui festivalul care ne prezintă o lume muzicală incitantă, combinând muzica contemporană cu cea clasică. vibrate!sessions este prima ediție de toamnă vibrate!festival, care de trei ani se desfășoară în fiecare vară la Brașov, iar în această toamnă va bucura pentru prima oară publicul din Sfântu Gheorghe.

Începând de luni vor fi funcţionale noile parcometre plasate în parcarea pieţei centrale și în partea inferioară a străzii Váradi József
02.11.2017

Dorim să aducem la cunoștința locuitorilor, că începând de luni, 6 noiembrie, noile automate de taxare parcare, plasate recent în parcarea pieței centrale de pe str. Bánki Donát și în partea inferioară a străzii Váradi vor fi funcționale.

Subvenţiile de încălzire pentru sezonul rece 2017-2017  pot fi deja solicitate
02.11.2017

La fel ca și în anii anteriori, subvenția pentru încălzirea locuinței poate fi acordată și în acest an, în perioada noiembrie-martie, tuturor familiilor unde venitul net de persoană nu depășește suma de 615 lei.

Restricții de circulație de 1 noiembrie
31.10.2017

Ca şi în anii precedenţi, mâine, pe data de 1 noiembrie 2017, cu ocazia Zilei Tuturor Sfinţilor, Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe dispune următoarele modificări ale circulației rutiere în zona cimitirului comun: se va circula pe un singur sens către cimitir pe strada Cetății, iar pentru coborâre se va folosi strada Voican.

1 Noiembrie este zi liberă la Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe
30.10.2017

1 noiembrie 2017, Ziua Tuturor Sfinţilor este zi liberă la Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe. Ziua liberă este valabilă de asemenea pentru toate birourile primăriei care se ocupă de relaţii cu publicul.