ro
 
Duminică, 07. Iulie 2024.

Știri

 Educaţia sportului într-un mod agreabil –  Interviuri cu antrenorii Arenei Sepsi
28.11.2017

Educaţia sportului într-un mod agreabil-  se poate rezuma idea și atitudinea pe care anternorii de la Arena Sepsi  le deţin și o au în considerare în timpul acestor sesiuni. Fără să fie agreabil, entuziasmul faţă de sport este foarte greu de transmis în această vârstă.

Vizită de studiu la Salzburg în cadrul proiectului YOUMIG
27.11.2017

Între 18-21 noiembrie în cadrul proiectului „YOUMIG - Îmbunătăţirea capacităţilor instituţionale şi promovarea cooperării în vederea abordării impactului migraţiei transnaţionale a tineretului” colegii de la Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe s-au deplasat pentru o vizită de studiu la Salzburg, Austria.

Târg de Crăciun 2017 - Anunț
27.11.2017

Casa de Cultură Kónya Ádám organizează Târgul de Crăciun în perioada 15-24 decembrie 2017 în municipiul Sfântu Gheorghe. Casa de Cultură organizează licitație publică cu strigare pentru standuri de alimentație publică având ca obiect închirierea. De asemnea, la eveniment se pot înscrie meșteri populari, mici producători și comercianți de cărți interesați cărora se asigură un spațiu de 9 mp.

Continuă lucrările de reabilitare ale Aleei Tineretului - o parte a străzii va fi închisă circulației
26.11.2017

Stratul de bază al asfaltului a fost turnat pe partea cuprinsă între str. Benedek Elek și str. Înfrățirii a Aleei Tineretului și a fost redeschisă circulației. Primăria a predat refacerea părții a doua din Aleea Tineretului firmei de construcții pentru reabilitare. Este vorba despre partea aleei cuprinsă între str. Benedek Elek și str. Presei. În perioada lucrărilor de reabilitare a drumului, această parte va fi închisă circulației.

Dezbatere publică privind stabilirea impozitelor şi taxelor locale
24.11.2017

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe organizează în data de 27 noiembrie 2017, ora 15,00 în sala de şedinţe a Primăriei municipiului Sfântu Gheorghe, o dezbatere publică pentru proiectul de hotărâre cu caracter normativ privind stabilirea impozitelor şi taxelor locale pe anul 2018.

Lumini de Advent la Sfântu Gheorghe
21.11.2017

Este cea de-a șaptea oară când Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe îi așteaptă pe locuitorii orașului să sărbătorească împreună și să participe la aprinderea lumânării în prima duminică a Adventului. Tot cu această ocazie se vor aprinde și luminile de sărbătoare, denotând faptul că a început perioada de așteptare a Crăciunului.

Dezbatere publică privind încadrarea pe zone fiscale a intravilanului municipiului Sfântu Gheorghe
13.11.2017

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe organizează în data de 16 noiembrie 2017, ora 15.00 în sala de şedinţe a Primăriei municipiului Sfântu Gheorghe, o dezbatere publică privind proiectul de hotărâre cu caracter normativ privind încadrarea pe zone fiscale a intravilanului municipiului Sfântu Gheorghe.

Întâlnirea partenerilor RARE la Kosice
12.11.2017

În perioada 9-10 noiembrie 2017 a avut loc la Kosice, Slovacia întâlnirea partenerilor în cadrul proiectului internațional „RARE-Schimbarea discursurilor, schimbarea practicilor: Romii ca resursă umană”. Din partea Municipiului Sfântu Gheorghe au participat cinci membrii din echipa de implementare al proiectului.