ro
 
Sâmbătă, 06. Iulie 2024.

Știri

Continuă lucrările de reabilitare a străzilor din Sfântu Gheorghe
31.07.2018

Continuă lucrările de renovare a mai multor străzi din oraș. Pe Piața Libertății, în strada Gróf Mikó Imre și 1 Decembrie 1918 s-au finalizat lucrările de plombarea a gropilor.

Săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitarea a Monumentul Ostașului Român
27.07.2018

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe săptămâna trecută a predat amplasamentul și ordinul de începere a lucrărilor firmei care efectuează reabilitarea Monumentului Ostașului Român din cartierul Gării.

 

Prețuri avantajoase în centrul de tratament din Șugaș-Băi
24.07.2018

Centrul de tratament din Șugaș-Băi îi așteaptă pe cei dornici să se relaxeze cu servicii de calitate. Prin cumpărarea unui pachet de tratamente de doar 20 lei, vizitatorii pot încerca hidromasajul, masajul la spate sau patul de masaj cu pietre de jad, dar și sauna.

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe dorește să reducă numărul maidanezilor și prin sterilizare
20.07.2018

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe consideră deosebit de importantă reducerea numărului câinilor vagabonzi pe teritoriul orașului, și din acest motiv încearcă numeroase metode pentru a împiedica rata de reproducere a acestora.

Primăria recomandă precauție în păduri
20.07.2018

Persoanele care merg la plimbări, în excursii sau la cules de ciuperci în păduri din zona orașului, trebuie să ia măsuri de precauție pentru a evita întâlnirea cu urșii din zonă.

Cimitirul comun al orașului se extinde cu un parc funerar
17.07.2018

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe extinde teritoriul cimitirului comun al orașului cu 4,3 hectare. Cumpărarea noilor terenuri va rezolva pe termen lung problema înmormântărilor în cimitirul supraaglomerat din str. Cetății.

Se poate solicita rambursarea pentru cheltuielile construcțiilor de fațade
16.07.2018

Poate fi solicitată rambursarea pentru cheltuielile de reabilitare obligatorie de fațade de către gospodăriile unde venitul mediu net pe o persoană este mai mică decât 2713 lei. Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe aduce la atenția asociațiilor de locatari că măsurile necesare pentru executarea lucrărilor trebuie luate cât mai rapid.

S-a finalizat evaluarea solicitărilor din cadrul programului „Gyere Haza” (Hai Acasă)
13.07.2018

S-a finalizat evaluarea solicitărilor depuse în cadrul programului „Gyere Haza” (Hai Acasă). Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe a primit în total douăzeci de solicitări, iar consiliul a aprobat fiecare solicitare. Lista solicitărilor aprobați poate fi consultată la sediul Primăriei Municipiului Sfântu Gheorghe.