ro
 
Sâmbătă, 06. Iulie 2024.

Știri

Primăria înființează o nouă linie de autobuz spre Arena Sepsi
13.09.2018

Începând de luni, 17 septembrie compania locală de transport public Multi-Trans SA, înființează o linie nouă de autobuz spre Arena Sepsi, astfel îndeplinind solicitările venite din partea locuitorilor orașului.

Dezbatere comună la Coșeni cu tema construirii unei case familiale
13.09.2018

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Covasna organizează o dezbatere comună în Coșeni, în data de 18 septembrie, marți, de la orele 19:30, având tema construirii unei case familiale în localitate.

Apa nu este potabilă la izvorul public „Honvéd”
05.09.2018

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe atrage atenția locuitorilor că analizele microbiologice efectuate de către Direcția de Sănătate Publică Covasna au arătat, că apa din Izvorul public „Honvéd” nu este potabilă.

A doua rundă de pulverizare anti-țânțari la Sfântu Gheorghe
05.09.2018

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe dorește să îi informeze pe locuitori că în cursul săptămânii viitoare, între 10 și 12 septembrie, vor avea loc a doua rundă a pulverizări împotriva țânțarilor în diferite puncte ale orașului.

Restricții de trafic pe strada 1 Decembrie 1918
30.08.2018

Din cauza pregătirii și desfășurării spectacolului Operei Maghiare de Stat „Elixirul dragostei” de Donizetti, circulația rutieră va fi restricționată pe banda dinspre Piața Libertății, de la trecerea pentru pietoni lângă statuia Sfântu Gheorghe până la sediul Serviciului Rutier.

Apa nu este bună de băut la Izvorul public „Csaba”
30.08.2018

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe atrage atenția locuitorilor că în momentul de față, din cauza ploilor, apa din Izvorul public „Csaba” spre Șugaș Băi nu este bună de băut.

Un ansamblu de clădiri noi a fost inaugurat de congregația reformată a bisericii fortificate
29.08.2018

Pe 12 august, în cadrul unei slujbe religioase a fost inaugurată de către congregația reformată a bisericii fortificate casa comunitară și parohia nou construite

Piața Dolar – nu este toxic, ci numai organizat
28.08.2018

Situația Pieței Dolar – cea care a stârnit cel mai mult interesul locuitorilor – a fost rezolvată în scurt timp: contrar zvonurilor, piața nu s-a desființat, nici n-a existat un asemenea plan.