ro
 
Joi, 25. Aprilie 2024.

Știri

Serviciul de curăţenie este eficace
23.01.2012

Serviciul operativ de curăţenie funcţionează de aproape două luni, în oraşul nostru. Patru angajaţi de la SC Tega SA merg pe străzile oraşului zilnic atenţionând sau chiar amendând persoanele fizice şi juridice.

Cantina socială are faţă nouă
23.01.2012

Cantina Socială din Sfântu Gheorghe, care a fost renovată din fonduri comunitare, prin planul integrat de dezvoltare urbană, a fost predată oficial joi, de către doamna viceprimar Sztakics Éva şi domnul Tankó Vilmos, directorul Direcţiei Sociale. Clădirea reconstruită complet va putea găzdui şi aici vor putea fi servite 450 de persoane, zilnic.

De închiriat etajul al treilea din clădirea Romtelecom
23.01.2012

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe aşteaptă până la data de 25 ianuarie, cererile persoanelor juridice care doresc să închirieze etajul 3 al clădirii Romtelecom, unde se află şi Direcţia Finanţe Publice Municipale.

.

Aglomeraţie la Băile Şugaş
20.01.2012

Municipalitatea a vândut în total 1.700 de abonamente pentru folosirea teleschiului de la Băile Şugaş, la sfârşitul de săptămână – a declarat doamna viceprimar Sztakics Éva.

Bugetul Municipiului Sfântu Gheorghe pe anul 2012 este unul echilibrat
16.01.2012

Suma de bani din care se poate gospodări oraşul nostru este aproximativ la fel de mare ca cea de anul trecut, şi anume 90 de milioane de lei. Pe lângă investiţiile şi programele demarate, sunt incluse şi alte câteva articole în proiectul de buget pe anul 2012, care este supus dezbaterii publice şi care aşteaptă adoptarea în Consiliul Local.

Scutiri la plata impozitului pentru cei care-şi renovează clădirile
16.01.2012

Persoanele fizice şi juridice care fac lucrări de reabilitare a clădirilor proprietate personală, în scopul economisirii de energie, pe cheltuială proprie, pot fi scutite de la plata impozitului pe o perioadă de 7 ani, şi pe o perioadă de 5 ani aceia care renovează faţadele.

Se planifică amenajarea unor noi sensuri giratorii
16.01.2012

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe lucrează la amenajarea a cel puţin trei noi sensuri giratorii, pentru a fluidiza circulaţia din oraşul reşedinţă de judeţ – a declarat primarul Antal Árpád András.

Începe desfiinţarea rezervoarelor centralelor termice
16.01.2012

Este de aşteptat ca începând de săptămâna viitoare, societatea care a câştigat licitaţia să demareze lucrările de desfiinţare a rezervoarelor de combustibil care se află în apropierea vechilor centrale termice.