ro
 
Vineri, 26. Aprilie 2024.

Știri

Au fost evaluate proiectele culturale
13.02.2012

Proiectele culturale împărţite în patru categorii au fost evaluate de Consiliul Local al Municipiului Sfântu Gheorghe. Doamna viceprimar ne-a spus că în acest semestru se puteau depune proiecte pentru suma de peste 130.000 de lei, fiind depuse 117 intenţii de solicitare.

La Sfântu Gheorghe vine un investitor suedez
07.02.2012

Prin achiziţionarea clădirii fabricii LRO, firma suedeză Autoliv va oferi şase sute de locuri de muncă: anul acesta va realiza fabricarea elementelor de siguranţă pentru autovechicule personale – a declarat, în cadrul conferinţei de presă, domnul primar Antal Árpád András şi  Keresztes Zoltán, proprietarul fabricii de pantaloni LRO.

Discuţii despre grupele pregătitoare
07.02.2012

La începutul săptămânii, reprezentanţii municipalităţii au purtat discuţii cu Inspectoratul Şcolar Judeţean şi cu conducătorii instituţiilor de învăţământ din oraş, în legătură cu clasele pregătitoare care vor începe şcoala în luna septembrie.

În luna iulie, Galopiada Secuiască
07.02.2012

S-a stabilit data la care se va organiza şi în acest an, Galopiada Secuiască. Acest eveniment de amploare organizat la iniţiativa Consiliului Local al Municipiului Sfântu Gheorghe va avea loc în perioada 14 -15 iulie.

Încep lucrările de reabilitare a Casei Bene
06.02.2012

În cursul săptămânii, Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe a predat Casa Bene, constructorilor, astfel putând demara lucrările din interiorul clădirii – a declarat doamna viceprimar Sztakics Éva.

Anunţ – echipa organizatoare a Zilelor Sfântu Gheorghe caută practicanţi
02.02.2012

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe şi Fundaţia Pro Georgio Sancto organizează şi anul acesta Zilele Sfântu Gheorghe – unul din cele mai mari evenimente culturale şi artistice din Bazinul Carpatic.

Zilele Sfântu Gheorghe, ediţia a 21-a – invitat principal formaţia Omega
30.01.2012

În cadrul unei conferinţe de presă speciale, echipa organizatorică a Zilelor Sfântu Gheorghe a prezentat invitaţii de seamă din acest an.

Aglomeraţie mare la Direcţia Finanţe Publice Municipale
30.01.2012

Se preconizează că la mijlocul lunii februarie va fi aglomeraţie mare la Direcţia Finanţe Publice Municipale, motiv pentru care se va deschide şi cel de-al doilea birou, pentru a evita formarea cozilor – a declarat domnul viceprimar Bálint József.