ro
 
Vineri, 26. Aprilie 2024.

Știri

Achiziţionare de bilete în format electronic
30.12.2011

Publicul care va merge la teatru în noul an va putea utiliza noul sistem de vânzare de bilete în format electronic, acesta fiind un sistem modern, la Biroul de Organizare Culturală. Acesta va fi foarte util pentru rezervările de bilete şi va oferi date exacte în ceea ce priveşte numărul exact de bilete vândute, astfel, pe viitor,  nemaiexistând riscul de a vinde acelaşi loc de două ori.

Pe viitor, locuri de muncă
30.12.2011

Edilul oraşului, domnul Antal Árpád András a anunţat în cadrul conferinţei de presă de ieri că, în anul 2012, municipalitatea va pune accentul pe creearea locurilor de muncă.

Program de sărbători
30.12.2011

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe anunţă toţi cetăţenii oraşului că vineri – 30 decembrie este zi liberă, deci nu va fi program cu publicul, iar în data de 2 ianuarie 2012 este sărbătoare oficială.

O ceremonie de închidere demnă pentru aniversarea oraşului Sfântu Gheorghe
29.12.2011

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe, în cadrul unui eveniment de amploare, a mulţumit tuturor celor care, prin activităţile şi realizările lor, au contribuit pe parcursul anului la aniversarea remarcabilă a „Sfântu Gheorghe – oraş de 550 de ani”, şi au întărit reputaţia oraşului.

Revelion la Sfântu Gheorghe
29.12.2011

Ne despărţim de anul 2011

Au mai rămas câteva zile pentru a ne face angajamentele pentru anul nou. Înainte de a ne face liste lungi cu acestea, iată o ofertă de program pentru ultima zi a anului, şi pentru întâmpinarea anului 2012.

Puţini profită de reducere
29.12.2011

Până la ora actuală, numărul persoanelor care au venit la Administraţia Financiară pentru a profita de reducerile oferite prin noul ordin al Ministerului Administraţiei şi Internelor şi al Ministerului Finanţelor este foarte mic.

Din nou sucursală Distrigaz, la Sfântu Gheorghe
29.12.2011

În urma multiplelor plângeri ale cetăţenilor oraşului,  primarul Antal Árpád András, nu cu mult timp în urmă, s-a adresat printr-o scrisoare către furnizorul de gaz,  S.C. Distrigaz Sud, cu rugămintea de a înfiinţa un nou punct de lucru în oraşul nostru, căci după desfiinţarea precedentă a acestuia, administrarea a devenit foarte dificilă (în acest scop fiind necesare drumuri la Braşov).

Festivalul Reflex 2 va primi un considerabil sprijin al autorităţilor locale
29.12.2011

Conform contractul de cofinanţare semnat la sediul Consiliului Judeţean Covasna de către primarul oraşului Sfântu Gheorghe, domnul Antal Árpád András, Bocsárdi László, directorul – regizor al Teatrului „Tamási Áron” şi de către domnul Tamás Sándor, preşedintele Consiliului Judeţean Covasna,   Consiliul Local al Municipiului Sfântu Gheorghe şi Consiliul Judeţean Covasna vor sprijini anul viitor organizarea Bienalei de Teatru Internaţional „Reflex”,  cu câte 250.000 de lei.