ro
 

Știri

Dezvoltarea oraşului prin proiecte
10.06.2013

Şi în acest an, la Sfântu Gheorghe sunt în curs lucrări în valoare de mai multe milioane de lei. Mare parte din aceste lucrări se desfăşoară ca investiţii de dezvoltare, parte a Programului Operativ Regional, dar s-au găsit şi surse de finanţare din forţe proprii pentru dezvoltarea Grădiniţei „Csipike.

Dansul Focului pe Platoul de la Moacşa
04.06.2013

Autorii acestui spectacol deosebit, sunt în acelaşi timp, şi soliştii producţiei: Bársony Bálint şi Németh Gábor "Némo". Invitaţii acestui binecunoscut duo în lumea muzicii uşoare sunt solişti renumiţi de muzică internaţională.

Au început înscrierile pentru Galopiada Secuiască
04.06.2013

Încep înscrierile pentru ediţia din acest an a Galopiadei Secuieşti, aceasta fiind o etapă de calificare pentru concursul de peste hotare, Galopul Naţional din Budapesta.

Muzeul Cinegetic se bucură de succes
04.06.2013

În primele şapte zile şi jumătate de la deschidere, Expoziţia Cinegetică a Ţinutului Secuiesc deschisă la Casa Bene a fost vizitată de 614 persoane – a declarat doamna viceprimar Sztakics Éva-Judit.

Ziua solidarităţii în Grădina Muzeului
03.06.2013

În data de 4 iunie, Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe împreună cu Casa de Cultură Municipală „Kónya Ádám” va organiza în Grădina Muzeului Naţional Secuiesc Ziua solidarităţii naţionale a maghiarilor.

Cărţi cadou pentru absolvenţii de liceu
31.05.2013

Întotdeauna este bine să dai şi să primeşti „La drum cu lectură” - a formulat misiunea programului „La drum cu lectură”, domnul  Szonda Szabolcs, directorul Bibliotecii Judeţene „Bod Péter”...

Lucrările de reabilitare a străzilor se desfăşoară în forţă
27.05.2013

Şi în momentul de faţă, în Sfântu Gheorghe se desfăşoară lucrări de infrastructură pe mai multe străzi, finanţarea acestora realizându-se din mai multe surse.

Ziua Copilului, cu programe bogate
19.05.2013

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe, împreună cu Magazinul Universal Şugaş organizează în centrul oraşului, şi în acest an, Ziua Copilului.