ro
 
Miercuri, 01. May 2024.

Știri

Ştrandul se bucură de popularitate
25.06.2013

Vremea călduroasă a verii are efecte pozitive asupra sezonului de ştrand din Sfântu Gheorghe: aici, în medie, vin zilnic peste 500 de persoane, pentru a se bucura de apa răcoritoare a bazinelor îmbogăţite cu elemente de distracţie.

Sunt aşteptate înscrierile comercianţilor şi a micilor meşteşugari la Galopiada Secuiască
22.06.2013

Comercianţii şi meşterii artizani care doresc să-şi expună produsele, sunt aşteptaţi să se înscrie pentru cele două zile ale Galopiadei Secuieşti.

Investiţie de 1,2 milioane de lei la Grădiniţa „Csipike”
21.06.2013

Săptămâna trecută, într-un cadru festiv, s-a predat aripa reabilitată a clădirii fostei centrale termice aflate în vecinătatea Grădiniţei cu Program Prelungit „Csipike”.

S-au finalizat lucrările pe strada Daczó
18.06.2013

Strada Daczó  a fost reabilitată ca parte a Planului Integrat de Dezvoltare Urbană. Tronsonul de drum a fost complet reabilitat şi modernizat...

Se finalizează lucrările la blocul social
18.06.2013

Din cele două blocuri de pe strada Lunca Oltului, municipalitatea a reuşit să predea unul, mai devreme, iar în acesta au primit locuinţe persoane aflate în situaţii defavorizate, din punct de vedere social.

Programul Galopiadei Secuieşti este public
18.06.2013

Deşi ar mai putea interveni modificări mărunte, programul Galopiadei Secuieşti este finalizat. În cadrul evenimentului ecvestru de două zile, rolul principal îl vor juca sporturile de echitaţie, iar în timpul programului cultural din timpul serii vor participa şi călăreţi locali.

Bazinul de înot este închis
10.06.2013

În perioada 10-17 iunie bazinul de înot din Sfântu Gheorghe va fi închis din cauza unor lucrări de mentenanţă.

Dezvoltarea oraşului prin proiecte
10.06.2013

Şi în acest an, la Sfântu Gheorghe sunt în curs lucrări în valoare de mai multe milioane de lei. Mare parte din aceste lucrări se desfăşoară ca investiţii de dezvoltare, parte a Programului Operativ Regional, dar s-au găsit şi surse de finanţare din forţe proprii pentru dezvoltarea Grădiniţei „Csipike.