ro
 

Știri

Au fost premiaţi tineri fotografi
04.10.2013

Şedinţa ordinară de săptămâna trecută a Consiliului Local a început cu o festivitate de premiere. Cercul de Fotografie KLG din Mosonmagyaróvár a anunţat, în rândul elevilor de liceu din oraşele înfrăţite, concurs de fotografie, cu tema „Oraşe frumoase, oraşe locuibile”.

Chocofest s-a bucurat de succes
02.10.2013

Cel mai dulce festival al Ţinutului Secuiesc, „Chocofest – Dulce Secuime” a luat sfârşit. La sfârşitul săptămânii trecute, din Grădina Muzeului Naţional Secuiesc curgea ciocolata de peste tot, pe alocuri chiar în adevăratul sens al cuvântului.

Rolul administraţiei publice locale în gestionarea proceselor de migraţie
27.09.2013

Delelgaţia Consiliului Local al Municipiului Sfântu Gheorghe a participat, în perioada 19 – 20 septembrie, la întâlnirea organizată la Belgrad, din cadrul proiectului „SEEMIG – Gestionarea migraţiei şi a efectelor sale în Europa de Sud – Est”.

Chocofest: Trei zile numai de ciocolată - PROGRAM
26.09.2013

Vineri începe Festivalul de dulciuri „Chocofest”, cel mai dulce festival al Ţinutului Secuiesc. Evenimentul organizat de Camera de Comerţ şi Industrie Covasna, în colaborare cu Consiliul Local al Municipiului Sfântu Gheorghe şi Consiliul Judeţean Covasna va începe vineri, la ora 14,00, şi ne vom putea bucura de plăcerile oferite de ciocolată până duminică seara, în Grădina Muzeului Naţional Secuiesc din Sfântu Gheorghe.

Alkony şi Bagoly Szabolcs au obţinut rezultate bune
23.09.2013

Bagoly Szabolcs şi Alkony au pierdut calificarea în finală doar la o lungime de cal. Németh János, concurentul din Baja a reuşit să-l întreacă pe călăreţul din Sfântu Gheorghe în ultima jumătate de teren.

Festival Internaţional de Dans Tradiţional şi Târg de Toamnă 2013 - invitaţi
20.09.2013

Nadara Transylvanian Gypsy Band (Târgu Mureş)

Spectacolele lor îmbină arta muzicii şi a dansului, scopul lor este călăuzirea publicului ascultător pe meleagurile Mureşului. În muzica lor se recunosc şi prin valoare caracteristici Estice şi Vestice, iar membrii formaţiei compun muzica, îmbinând propria lor personalitate cu patrimoniul cultural, fiind creată astfel, o atmosferă unică...

Programul Festivalului Internaţional de Dans Tradiţional şi Târg de Toamnă 2013
18.09.2013

În perioada 20–22 septembrie, centrul oraşului nostru va găzdui Târgul de Toamnă  şi Festivalul Internaţional de Dans Tradiţional. Pe parcursul celor trei zile ale evenimentului, vor urca pe scenă formaţii de tineret de dans din mai multe ţări invitate, serile fiind încheiate cu concerte folclorice şi etno.